Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes ez az érzés, illetve szerintetek mit csináljak?
26 éves srác vagyok. Korábban nem igazán csajoztam, elvoltam a sporttal, meg a tanulással foglalva. Mivel nem igazán csajoztam, meg nem is érzem magam annyira jóképűnek, így elég későn lett meg az első barátnőm, vele vagyok már lassan egy éve, bár ritkán találkozunk.
Mivel ő az első, bennem olyan érzés van, hogy még ismerkednék, kipróbálnám milyen más lányokkal, megismernék más lányt stb. De persze ott van ő is.
Tehát ott van ő meg az az érzés, hogy megnézném milyen másokkal, nem az elsőnél köteleződnék el, más emberrel is taliznék, kiváncsi vagyok milyen lenne más lányokkal, vagy milyen csajozni, élni.
Nem csaltam meg amúgy, csak kérdezem. Ez normális? Lehet életem egy kimaradt részét akarom pótolni? Volt veletek ilyen, mi a véleményetek?
Erre mondják, mindegy, hogy a kutyaszar melyik végébe harapsz bele, mindenképpen szar lesz a vége.
Leléphetsz, belevethetted magad az életbe, aztán vagy bejön, vagy nem. Ha ezt teszed, meglehet, örökké bánni fogod. Vagy maradhatsz, és leélheted unalmas kényelemben az oldalán az életet. Ha ezt teszed, örökké bánni fogod.
Válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!