Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 18 éves srác és egy 13 éves lány járnak?
Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 18:26
1/9 anonim válasza:
A gaz nem jo szo, de ha mindenkepp igy akarod fogalmazni, akkor igen, iszonyatosan gaz!!!
2/9 anonim válasza:
Szia. Hát ez sok mindentől függ. Ha a lány a korához képest nagyon érett (bár én úgy gondolom, hogy 13 évesen nem feltétlen kellene pasiznia még 14 éves fiúval sem) a fiú pedig éretlenebb esetleg, de emellett megérti, hogy a korkülönbség miatt más elvárásaik vannak a kapcsolatukkal szemben és “vár rá” amíg szükséges, akkor működhet. Meg persze az is fontos, hogy tudják e kezelni azt ahogy környezetük reagál erre a nem mindennapi dologra, mert hát mégis egy felnőtt és GYEREK kapcsolatról beszélünk.
3/9 anonim válasza:
Gáznak gáz, de ez van :/
Tudnék mesélni :)
Csak ügyesen, és nem lesz baj belőle.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, az lenne gázabb ha 18 éves lány járna egy 13 éves kissráccal.
6/9 anonim válasza:
Szanalmas inkabb. A srac reszerol.
7/9 anonim válasza:
16 nak neznek ki mar 13 evesen. Torvenyileg csak 14 ev elmulta utan lehet sexualis viszony. Nem gaz. Kesson ero vagy mint a legtobb fiu.
8/9 anonim válasza:
nem gáz. A gáz az az, ha az egyik megszívatja a másikat. Normális kapcsolattal semmi gond nincsen.
9/9 A kérdező kommentje:
Gyorsan letisztázom! Nem rólam van szó,hanem az osztálytársamról. Először azt hittem,hogy ez nem helyes,de látom rajtuk,hogy tényleg boldogok, és így már nekem is változott a véleményem . :) Egyébként nyugalom,szexuális viszony nincs köztük.
2018. márc. 2. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!