Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békéscsabán hol tudnék ismerkedni, csajozni?
Figyelt kérdés
19/f vagyok és már nagyon magányos , nagyon szeretnék egy barátnőt akivel tudnék beszélgetni és ide oda menni programokban részt venni.
Az új évi fogladalmam az lenne hogy szerezni egy barátnőt .
Olyan de olyan rosz egyedül :(
A családban is mindenkinek van már valakije én még mindig egyedül vagyok.
Lehet hogy b*zisan hangzik de olyan jó lenne ha felébrednemék reggel és mellettem pedig ott lenne életem szerelme .
Tudtok valami tippet adni.
Sajnos kicsit félénkebb srác vagyok , úgy hogy mindig is nehezemre esett lányokkal beszélgetni
Hát, haver, én oda járok most esti képzésre, szoktam látni sok jó csajt, de kivétel nélkül süt róluk az agyhiány. De sok sikert!
22/F
2017. dec. 20. 21:08
2/16 anonim válasza:
Barátnőt szerezni amúgy mission impossible manapság, ha egy tisztelettudó, konvencionálisan viselkedő srác vagy. Tudom, mert tapasztalom. Én belefáradtam, te azért ne add fel. (1-es voltam.)
2017. dec. 20. 21:23
3/16 anonim válasza:
Ne add fel! Ha egyik csajnak nem jösz akkor ott van a másik.
2017. dec. 20. 21:25
4/16 anonim válasza:
Sajna ez nem megy csettintésre, hogy egyik pillanatról a másikra lesz egy "életed szerelme". Ezért meg kell dolgozni. Először saját magaddal kell kezdeni, ez a nehezebb, igazából utána már magától megy minden. Röviden: szeresd magad, fejleszd magad, érezd jól magad EGYEDÜL is! Ha ez megvan, utána már maga a kisugárzásod fog segíteni abban, hogy neked megfelelő párt találj.
2017. dec. 21. 10:04
5/16 anonim válasza:
#1 ne általánosíts, vannak normális, okos lányok is, legalábbis az én ismerettségi körömben biztosan.
L
2017. dec. 21. 18:35
6/16 anonim válasza:
#5 Akkor ti bizonyára egy barlangban éltek, mert én csak idiótán vihorászó, nagypofájú csitriket látok.
2017. dec. 21. 18:40
7/16 anonim válasza:
Minden lány ugyanolyan. Esküszöm, mintha egy algoritmusra beprogramozott robotokat látnék...
2017. dec. 21. 18:46
8/16 anonim válasza:
Azért az túlzás, szoktunk ide-oda járkálni, de néha én is csak nézek, hogy mit csinál néhány lány, szóval abban igazad van.
2017. dec. 21. 19:04
9/16 anonim válasza:
A te korodban még előszeretettel mondogatják a lányok, hogy ,,Én más vagyok!", közben ugyanazt az idézetes, széteffektezett szart töltik fel fakebook-ra. Sem te, sem a barátnőid nem különböztök az átlagtól.
2017. dec. 21. 19:10
10/16 anonim válasza:
#9 nem ismersz engem, ne ítélkezz az alapján amit mások csinálnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!