Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit kell csinálni? Hogy csábítsam el? Vagy mit tegyek hogy felfigyeljen rám?
Van egy 19 éves lány aki nagyon tetszik nekem. Hosszú szőke haja van,amit kontyban hord, kék szemű és szemüveges. Osztály társa vagyok és ez a lány nagyon elképesztő, de pár privát infóm szerint nem érdekli őt senki. Szar a családi helyzete, így egyedül él és tartja el magát. Sőt a volt barátja annyira át ejtette, hogy nem is érdeklődik senki iránt lassan 2 éve. Nagyon jól tanul, okos. Fiúsan öltözködik, de amikor ünnepségek vannak és kikel csípnie magát, olyan akár egy modell. Nagyon sokan udvarolnak neki, meglepően még a saját neme is. De nem veszi figyelembe sem, mert annyira gyúr hogy felvegyék az egyetemre. A személyisége attól függetlenül nagyon csodálatos. Soha nem láttam olyan embert aki így képes vigyázni a barátaira és vállalni értük a felelősséget. Mindenkiről gondoskodik, még rólam is. És még szűz is. A számomra a legtökéletesebb lány, mert nem viselkedik úgy mint egy egy rossz ringyó, és ő mindenkihez úgy közeledik mint baráthoz. Nem pedig "arra" ugrik. Sokan álmodnak ilyen lányról és én végre megtaláltam. De az a baj, hogy nem tudom elcsábítani. Nem figyel fel rám. Nem is merem úgy megszólítani, mert karatézik is. Nagyon kemény csaj és olyan erős eszméi vannak és a néhai férfias viselkedése(hisz az öt év alatt azért megismertem és csak fiú testvérei vannak és azok között nőtt fel), hogy egyszerűen úgy érzem magamat hogy nincs semmi célom, mint ha egy senki lennék. Annyiban megértettem őt, hogy mellette nincs ott senki. Sok problémája van és nem bízhat meg akárkiben. És mivel egyedül él, keménynek kell lennie ha el akarja érni a céljait és vigyázni akar magára. De nem tudom, hogy mit kezdjek egy ilyen lánnyal.
19/f
Amikor beszélsz vele nézz a szemébe, így úgy fogja érezni hogy érdekled, és ez meg fogja nyugtatni.
Viszont egyáltalán nem jó ötlet elvenni az eszét,hogy ne tudjon tanulni..
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!