Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogos volt? Megmenthető?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt? Megmenthető?

Figyelt kérdés

Szakított a barátom mert besokkalt. Oka az volt, hogy két hétig nem találkoztunk illetve voltak problémaim (családi, egészségügyi, iskolai..) és az egyik közös barátunk a napokban mondta, hogy ezzel küzdött végig, hogy meddig birja még a sok kihivást ami a kapcsolatunk elé állt.

Viszont tudta, hogy erősíti a kapcsolatunkat mert mindent együtt oldottunk meg.

Egy ilyen indokkal valo szakítás után megtudnánk menteni? Mit gondolsz erről, jogos volt vagy sem?

2017. nov. 25. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mondanám hogy jogos volt-e vagy sem, inkább azt mondanám, hogy természetes volt a szakítás, hisz két éretlen agyilag fejletlen tiniról van szó :)
2017. nov. 25. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:
17-18 évesek vagyunk:))
2017. nov. 25. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

És? :D Én 18 vagyok, osztálytársaim nagyrésze egy kisgyerek gondolkodású szerencsétlen fiú/lány... Sokszor én szégyenlem magam, hogy ilyenekkel kell egy helyen lennem. Nem azt mondom, hogy én nem csinálok butaságokat, én is sokszor gyerekes vagyok, de máshogy gondolkodok mint az osztály (és velem egykorúak) nagyrésze.

Szóval míg nekem fontos a komoly kapcsolat ami hála Istennek van, és nagyon szerelmesek vagyunk, addig nekik dugni, dugni és dugni aztán kidobni.

2017. nov. 25. 22:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Egyet kell értenem viszont kivételek mindig vannak!:) Az én sulimban és osztályomban is rettenetes a felállás és az esetek nagyrészében a fejemet fogom, a maradékban pedig hagyom mert kutyából sose lesz szalonna. De ahogy említettem kivételek vannak, igaz kevés de van! És mi elég komolyak voltunk a mai fiatalsághoz képest, komolyan gondolkoztunk mi legyen a továbbiakban és ezeket együtt szerettük volna megvalósítani! Egyáltalán nem tartom magunkat gyerekesnek de nyilván vannak hülyeségeink, nem farsultunk be🤣

Sajnos igen! Pedig megtartani valakit nagyobb teljesítmény, mint csak megdugni. Ennek ellenére nálunk nem ez volt a döntőpont!

2017. nov. 26. 08:24
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

#4: Az a baj,hogy a barátod nem volt kivétel.

Neked problémáid voltak, de ő ezt nem értette meg.

Lehet,hogy ő érettnek tűnt, de nem volt az. Tudod miért? Bajban ismerszik meg az ember. Most írásod alapján beütött egy kis "baj" és emberünk jelleme rögtön felütötte a fejét.

Könnyű örömködni a jóban, meg pozitívnak lenni, erre bárki képes. És amikor beüt egy kis probléma? Mint látjuk, elszállt.

Megmenthető-e? Nem tudom, de én semmiképp nem akarnám megmenteni. Ezt minek.

2017. nov. 26. 08:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy vannak kivételek, épp azért írtam, mert mi is komolyan gondoljuk.
2017. nov. 26. 10:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Ment a zold kezecske mindenkinek.

Johetnek meg valaszok!

2017. nov. 26. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!