Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt miért nem köszön, meg össze-vissza köszön mit gondol ez a lány?
Na elég őszintén szoktam kifejezni magam, szóval lehet hogy sokaknak nem fog tetszeni a kérdés sem de szerintem igy felfoghatóbb a dolog mindenki számára.
Tehát van egy csaj aki egy hülye p**ca, de tetszik külsőre, belső értékeket nem keresek mert nincs vagy max mélyre van ásva igazából nem is érdekel. Tipikusan x5-ös BWM-s barátja van (aki egyébként nagyon jó fej, és ismerem is messziről)...egy étteremben dolgozik.
1 hete kerülgetem, de csak mert felb**za az agyam. Ott ült egy baráti társaságban ami közös az enyémmel, bár őket is leszarom de oda mentem köszönni azért, és tök normális voltam ő meg elkezdett nevetni aztán vissza sem köszönt. Ezért direkt vissza mentem 2 nap múlva oda, letesztelni a lányt, hogy mégis mit gondol rólam mert szarul esett...amikor beléptem a helyre "én is köszöntem ám" majd a szemembe nézett, és történt egy "vágás" romantikus tekintet egymásra de inkább az a "ba**ál meg" ezt a többiek is észre vették, majdnem össze veszett a barátjával (de szerintem össze is veszett), hogy miért beszélget velem.
Na ezután akárhányszor elmegyek előtte valamikor én nem köszönök, valamikor ő nem...de a szemembe néz!
Közben nem viccelek nagyon jól nézki ez a csaj ilyen szép csajom soha nem volt, de ilyen vegyes utálatot érzek iránta egyszer utálom mint a szart máskor is utálom, de mégis van benne valami vonzó.
Bármikor megszerezhetném, de nem tudom mit csináljak vele...szóval ilyenkor mit gondol egy lány?
Lehet a barátja miatt klikkes,alapból nem.
NE hajts "szép csajra" velük csak a baj van. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!