Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek is elitélendő ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is elitélendő ha 18évesen 14 éves barátnőm van? 💕 18/F

Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

határeset..

de remélhetőleg már nem áltsulis , ugye?

2017. nov. 24. 22:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el, legyetek boldogok.
2017. nov. 24. 22:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Hat :D ha az én lányom lenne, nem lennek boldog
2017. nov. 24. 23:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem annak idején még nagyobb volt a korkülönbség. Igazából mivel te kérdezel, hogy ez nem-e gáz, pont te leszel az aki valószínűleg ezt megszívja majd.

Logikus ha ki akarnád használni nem kérdeznél ilyet, élveznéd a helyzetet. Én is ilyesmi voltam mint te, meg érdekelt mások véleménye.

Nekem pont úgy ért véget annak idején, hogy szombat azt mondta én vagyok életének az értelme, a legjobb dolog, imád. Hétfőn meg már lerázott, kedden már tök rideg volt, csütörtök meg már szakítás.

Szerelmet vallott neki valaki, és ő ilyet még soha nem érzett, ezelőtt...

Akkoriban ő 16 éves volt, én meg már bőven 20 felett. De egy jó kis tanuló pénz volt. Persze ha idősebb pár évvel, akkor is véget érhet hülyén, de én úgy gondolom kisebb az esélye. Most sokkal nagyobb eséllyel fogtok szakítani ilyen kis hülyeség miatt, mert a jancsika szerelmet vallott neki, és ő még ilyet nem érzett húú.

Egy 20 éves már ilyet azért átgondol, mérleges, és csak akkor lép le, ha tényleg neki hiányzik valami a kapcsolatból, és nem egy hülye fellángolás miatt.

Szóval nem elítélendő, csak szívás rád nézve :) Nem kecsegtet sok jóval, de legyen szerencséd

2017. nov. 24. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, nekem anno 19 évesen volt 14 éves a barátnőm.

Viszont amit #4-es is ír, az benne van a pakliban, mert engem is szinte egyik napról a másikra cserélt le, mert beleszerettet másba.

Persze ez bármilyen korú kapcsolatnál előfordulhat, de a tiniknél még gyakoribbak a nagyobb és hirtelenebb fellángolások.

De ez ne tántorítson el, élvezzétek a kapcsolatot mialatt együtt vagytok :)

2017. nov. 24. 23:44
 6/14 anonim válasza:
23%
Pedofil,nem is fèr be neki..
2017. nov. 25. 00:37
 7/14 anonim ***** válasza:
2017. nov. 25. 09:24
 8/14 anonim ***** válasza:
17%
engem a kora nem zavarna inkább csak az hogy ha én vagyok neki az első pasi nekem kell kínlodni vele hogy szex stb törödni vele foglakozni aztán max egy két év és úgyis ki akarja próbálni más fiúval is és akkor ennyi volt a kapcsolat feleslegesen kínlodtál vele
2017. nov. 25. 11:45
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Haver. Tényleg necces olyan szempontból,hogy ezek a lányok meggondolják magukat, mert tapasztalatlankák, bizonytalanok, de hidd el, néha az idősebbek is ugyanezt csinálják. Nekem egy-két évvel idősebb barátnőim voltak csak. Az egyik jól meg is csalt. Egyszer engem akart, egyszer a másik srácot, aztán lefeküdt egy harmadikkal is. Nem lehet tudni ki vág át, szóval próbáld meg.
2017. nov. 25. 12:06
 10/14 anonim válasza:

Jogi szempontból nem parás (bár a nemi erőszak ugyebár kortól független):

[link]

A 4 év korkülönbség alap esetre nem nevezhető soknak, bár abban a korban nem is kevés.

Általános aranyszabály: idősebb fél életkor/2+7 < fiatalabb. Ebből kilóg.

Most hogy a tényekkel végeztünk.

Ha úgy érzed, hogy megbánnád, hogy szakítasz, akkor csak az életkor miatt ne szakíts. Annál soha nincs rosszabb, mikor megbánod, hogy valamit nem tettél és már nincs rá lehetőséged. Ha mindig úgy éled az életedet, hogy "mi lesz akkor ha?" soha nem fogsz élni és nem hit térítek, csak tapasztalatból beszélek.

Angolul szokták mondani: "we will cross that bridge when we get there".

Magyarul, majd átmegyünk azon a hídon, ha odaértünk.

Nyilván ez nem azt jelenti soha soha ne tervezz előre, de ne bénítson meg olyan, ami még nem történt meg, nincsenek rá jelek.

Tehát ha szereted, jó vele és úgy érzed, hogy ez kölcsönös, akkor legyetek együtt. De ha nem jó, akkor nem kell húzni, mindenkinek csak rosszabb.

2017. nov. 26. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!