Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 14 éves vagyok és már nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok és már nem elösször feküdtem le a barátommal. Megszakításos módszert használtunk. Az előváladéktól lehetek terhes? Mennyi rá az esély?

Figyelt kérdés
Nagyom fontod lenne várom rá a válszokat!
2017. nov. 17. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Még írni sem tudsz,kis k..va
2017. nov. 18. 18:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy nincs 100%-os védekezési módszer, de azért nem mindegyik egyenő, és a megszakítás, főleg egy feltételezhetően tini srác által gykorolva az egyik leggyengébb megoldás. Vegyetekgumit, nem olyan drága. Vagy legalábbis olcsóbb mind egy gyereknél, mind egy abortusznál.

Szóval igen, lehetsz terhes. Gondolom nem jött meg, azért kérdés. Ezesetben rohanj el egy drogériába és vegyél egy terhességi tesztet és egy doboz óvszert. A tesztet csináld meg, nézz utána hogy szex vagy kimaradó menzesz után mennyivel lehet megcsinálni, mert én nem tudom biztosan, és az eredménynek megfelelően tegyél további lépéseket. A gumit meg add a barátod kezábe, és közöld vele hogy vagy ezzel van szex, vagy sehogy.

2017. nov. 18. 21:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha már dugatod magad kislányként, legalább óvszerrel tedd, te idióta!
2017. nov. 21. 10:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen igazad van koszonom
2017. nov. 23. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!