Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm nem akar képet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar képet küldeni. Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Összejöttem nemrég egy lánnyal akit nagyon szeretek. Sajnos messze lakunk egymástól ezért nem láthatom élőben, max ha találkozunk. Tudom hogy szeret engem de nem akar képet küldeni pedig én szeretném ezt de ő nem teszi meg nekem.. Már több hónapja ismerem és rendben van köztünk minden. Aztmondta azért nem küld mert szerinte ő nem szép. De hiába mondom neki hogy gyönyörű (mert amúgy az), nem hiszi el és nem akarja elküldeni. Próbáltam szépen kérni de az nem jött be. Összevesztem vele sokszor emiatt és az se segített.. Le kéne mondanom erről? Nem érti meg hogy ez nekem rosszul esik mert szeretném látni. Lehet hogy ez nem nagy dolog de szerintetek mit csináljak? Ráerőltetni nem akarom.. Én 16 vagyok, ő 15

2017. nov. 14. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Ha egy képet sem küld pedig állítólag "szeret" és még ezen vitázik is hogy te kérsz...bocs de ez szánalom. Keress már egy normális lányt....
2017. nov. 14. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:

1#. Ne haragudj, de te vagy egy nagy szánalom. Hadd válassza már ki mindenki a saját partnerét.

Különben ugyan ez a szitu csak én vagyok a lány, és a barátom ugyan ezt csinálja, mint te :D Csak mi nem szoktunk ezen összekapni. Nem mindig küldök neki, mert mint a te barátnőd én is úgy érzem, hogy vannak még szebb lányok tőlem. Na, de nem ez a lényeg.

Szerintem hadd egy kicsikét. Ha nem érzi korlátozva magát, akkor sokkal jobban fogja érezni magát veled és már maga fogja küldözgetni a képeket. Ez biztos. Ne erőszakoskodj. Az nem jó dolog ám.

2017. nov. 14. 18:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Szeret engem ez biztos. És köszönöm a válaszodat 2. Ő egy normális lány. Egy kis időt adok neki, ezért tényleg nem akarok veszekedni vele
2017. nov. 14. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Oka van hogy nem küld képet.

Pl visszaélhetsz vele ha olyanabb a kép.

Azt tudod tenni hogy TE küldj neki képet.

Meg szeresd. És rá fog jönni később hogy neki is küldeni kell.

Szóval NE mondd neki többször ezt.

Várj 1-2 hetet, addig szeretgesd és utána küldj neki képet: hogy hé nézd ez nemrég készült, puszi imádlak, jóéjt.

Hidd el megenyhül majd és később olyan képeket küldj majd amiről....

2017. nov. 14. 19:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszi :)
2017. nov. 14. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!