Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom elfogadni, hogy a baratomnak ötmillió exe volt már?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy őket is ugyanígy csókolta,ölelte,nekik is ugyanígy mondta hogy szeretlek,de ezzel igazabol nem is lenne gond,csak volt neki mar vagy 10 baratnője, es úgy érzem magam,mint egy lány a sok közül.Folyamatosan mindenkitöl azt hallom hogy a baratom nem egy hűséges típus meg nincs egy jó híre a városban( ez nem valtoztat azon hogy szeretem) meg mindenki a volt kapcdolatát emlegeti, és nekem ez tök rosszul esik. Főleg még ha ő is elkezd beszélni róla, mert igen, elég sokszor beszél róluk, multkor is elmentunk egy kávézóba vele meg egy haverjával, es ott is kb egész végig az exeiről beszélt, en meg mar azt hidtem hogy felallok es elmegyek, mert nagyon rossz volt.

Eddigigazabol nem érdekeltek különösebben ezek de mostanaba nagyon zavar, úgy érzem bele tudnék bolondulni a gondolatba, lehet gyerekesnek hangzik, de ezt nem tudom egyszeruen feldolgozni hogy akarhová megyek mindenki fikázza őt es a volt kapcsolatairól beszel, meg multkor feljőtt az a téma hogy talaltam nála egy óvszert,és mondta hogy a baratjátol kapta, es elkezdtünk errol beszelgetni, majd megkérdeztem hogy ő miért szeretne velem lefeküdni, erre pedig ő csak azt valaszolta hogy mert kiváncsi es mert a haverjai már halálra szekáljá ezért, erre persze nagyon kiakadtam, de mondta hogy ő nem úgy gondolta, de azert minden esetre elég fura

Most mit csinaljak? Vagy valakivel hasónló dolog? Köszönöm előre a segitséget:)

16l

2017. nov. 12. 08:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
egy leszel a sok közül. a hiba meg benned van mert neked kell az ilyen tapló. remélem jól pofára is esel , de tuti csak pár hét kérdése :)
2017. nov. 12. 18:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat,tényleg nagyon naiv vagyok, de nem fogok vele lefekudni,es higyétek el az elején nem ilyen volt..

De mostmar vilagossá valt szamomra hogy tényleg csak kihasznal, tudom jókor.. de jobb keson mint soha

2017. nov. 12. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Vegyél be egy kondom.: [link]
2017. nov. 23. 01:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocs, de ezek az óvszerkutyák fent olyan cukik, az ötmillió ex után, nem tudtam őket kihagyni innen. :-)
2017. nov. 23. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!