Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem írt vissza? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írt vissza? 17/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már majdnem járok, de beszélgettünk és megkérdeztem tőle h mit érez irántam (messengeren kérdeztem) és nem írt vissza rá de látta.. ez mi akar lenni??

2017. nov. 10. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt hogy nem érdekled.
2017. nov. 10. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolkodik, elfoglalt, nem akar válaszolni, rajtad röhög, hasmenése van, szívrohamot kapott, megharapta egy kutya, leszarta egy galamb ... honnan kéne tudjuk hogy miért nem írt vissza, könyörgöm ...
2017. nov. 10. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Fiúként gondolkodva azt mondom, hogy (ha csak nem történt valami komoly, ami miatt nem tud válaszolni) ha nem ír azonnal, az vagy azt jelenti, hogy egyáltalán nem akarta, hogy ilyen komolyra forduljon és csak azért voltak romantikus hangulatúak az előző beszélgetések, mert csak mentálisan kötődik hozzád vagy az van, hogy egyszerűen elbizonytalanodott.

De egyik opció sem biztos, mert nem tudhatjuk mi jár a fejében.

2017. nov. 11. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!