Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm be akar lépni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm be akar lépni a Facebookomba, de én nem engedem neki, ezért lehet hogy szakítunk?

Figyelt kérdés

Szerintem meg kell bízni a másikban. És ő túlságosan féltékeny. Én megbízom őbenne, mindketten szeretjük is egymást, de most ő bevallotta hogy amúgy sem bízik bennem. Néha adtam rá okot neki hogy ne bízzon bennem de sosem csaltam meg (pl ahelyett hogy vele beszélgettem volna, játszottam, hetekig).

Mit tegyek, már 1 hete veszekszünk?

(nem akarom hogy belépjen a facebookomba, mert csak felkapná a vizet: van lány lelkitársam, néha berepül 1-2 szivecske más lányoktól, mert elvileg nem publikus még a kapcsolatunk)

2017. nov. 8. 01:13
1 2
 11/19 Alain Delon ***** válasza:
9: Ajánlom figyelmedbe a fentebbi válaszom!
2017. nov. 8. 10:42
 12/19 Laylah ***** válasza:
40%

Mondjuk az a rész nem tiszta, hogy "nem publikus még a kapcsolatunk". Miért? Hol? Hogy? Facen? Vagy suliban tesztek úgy, mintha nem lenne semmi? Vagy hogy? A más lányok gondolom javarészt sulibeliek, ha ott együtt vagytok, nem látják, hogy van barátnőd?

De mindegy is. A beteges féltékenység nem viselhető el hosszú távon, kivéve persze annak, aki pont ilyet akar. Ha már most ilyen, később még rosszabb lesz, állandó belépési jogot akar majd a fiókodba, és jaj neked, ha kiderül, hogy csináltál másikat.

Ha nem tudja ezt a témát elengedni, hagyd menni.

27N

2017. nov. 8. 11:38
 13/19 Alain Delon ***** válasza:
12: Gondolom, az a nem publikus azt akarja jelenteni, hogy a Fece-en nincs kiírva.
2017. nov. 8. 11:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek szüksége van egy bizonyos szintű magánszférára... persze, el tudom képzelni, hogy lesz olyan barátnőm, akinek megadom a jelszót, mert annyira megbízok már benne, hogy kitörlődik a privát információ fogalma az elmémből, de ehhez több év kell. A Facen olyan vallomásokat írok le pl. legjobb barátaimnak, akiket évek óta ismerek, amiket egy pár hónapos barátnőmnek biztos nem mondanék el, ezt megérthetné mindenki... a lelkitársas barátság pedig szép dolog, én is hiszek benne, szóval gratulálok! ^^

Ui.: A szívecske csak addig ártalmatlan, amíg nem reagálsz rá, ha belemész a játékba, flörtölésnek számít. :)

2017. nov. 8. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Férfiban is nőben is van, aki túlságosan kontrollálni akarja a másikat. Ha részéről ez a kapcsolat feltétele, akkor az nem jó. Viszont az kicsit aggasztó, hogy nem nyilvános még a kapcsolatotok. Miért nem? Nem vállalod? A szívecskék engem is aggasztanának.
2017. nov. 8. 16:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem azért fogtok szakítani, mert nem engeded belépni, hanem azért, mert nem tudtok megbeszélni olyan dolgokat, hogy pl. vannak lány barátaid, és mit is jelent az, hogy barát...

Ő bizalmatlan, te pedig nem vagy vele őszinte. Ő azért bizalmatlan, mert okot is adtál már rá, és amúgy se vagy vele őszinte, te pedig azért nem vagy vele őszinte, mert tudod, hogy nem tetszene, amit lát.

Ha nem tudjátok ezt megbeszélni, akkor kár is erőltetni.

Ha még eddig nem kerítettél rá sort, hogy megbeszéld vele azokat, amiket ott látna, akkor épp itt az ideje. Ha meg nem akarod megbeszélni, akkor szakíthatsz is. A titkolózás-féltékenykedés huzavonának nincs semmi értelme. Ja, a bizalom alapja meg az őszinteség. Menni fog? 🙂

2017. nov. 8. 18:00
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi a sok jó hozzászólást.

Az a helyzet hogy nagyon szeretem őt. Olyannak amilyen. Én vok tökéletes.

Egy ideig még nem tudunk találkozni és távkapcsiban vagyunk.

nagyon nehéz ez. mindegy...

2017. nov. 8. 20:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Én sem*
2017. nov. 8. 20:10
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

(pl ahelyett hogy vele beszélgettem volna, játszottam, hetekig - ja, és ezek után még veled van?

Hazudsz neki, "lelkitársad" van, akivel gondolom MiNDEN szóbakerül, szívecskézel, stb.

Hát bőven megérdemelnéd, hogy kidobjon, szánalmas vagy, akinek nem való kapcsolat.

2017. nov. 9. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!