Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Minimum/Maximum korhatár?
Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen kérdés volt már, de kíváncsi vagyok, hogy változott-e már azóta a véleményetek.2017. nov. 5. 21:36
13/28 anonim válasza:
Minimum 16, maximum 20. Nekem is nyugodtan írhattok, ha szeretnétek. :D
16/L
16/28 anonim válasza:
Párkapcsolat 2000+ (remélem ilyen idos ember már nem létezik :D)
Szex 5hónapostól 50évesig (na jó azért az 50esenek nagyon izgatónak kell lennie!!! :D xD )
20/f
na jó nem 5 hónapostól :D kb 14 tol ha testileg úgylátom érett rá.
17/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem bántásból, de szerinted, akkor érett egy lány a szexhez, ha testileg már érett? Mert akkor nagyon tudatlan vagy!!!
2017. nov. 5. 22:38
18/28 anonim válasza:
ha kapcsolatról van szó akkor 16-25
persze csak komoly kapcsolat érdekelne, alkalmit nem is írok mert az egyáltalán nem izgat
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!