Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha bármelyik párkapcsolatot választom, veszítek?
1 és fél éve együtt vagyok a barátnőmmel, akit azt hittem könnyen "le tudok cserélni"...Na most az a helyzet hogy eközben megismertem egy lányt akibe szerelmes lettem, és nem tudom elképzelni az életet nélküle, tehát nem akarom elveszíteni. Ő is szeret engem.
Tudom hogy nagy szemét vagyok, de nem tudom egyszerűen hogy mit tegyek..Az új lányt nem tudnám elengedni, viszont kettővel nem lehetek együtt.
Ha az egyiket választom, a másikat elveszítem, és mindkettő annyira fontos nekem, hogy egyiküket sem akarom elveszíteni.
Ebből a helyzetből nem tudok kijönni jól, és nem tudom mitévő legyek mert nem tudok választani se..
Szerintetek mit kellene tegyek?
Nagyon össze vagyok zavarodva, ha a régi barátnőmet el kellene hagyjam összetörnék mert hiányozna, de szintúgy az új lánynál is ez a helyzet.
Ha a második képbe jöhetett, akkor nem tudtál volna úgyse teljes szívvel az első mellett maradni.
Ideje kenyértörésre vinni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!