Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy harmadik személy miatt megváltozhat ez? Többi lent.
Hello. Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ki mit gondol erről a dologról.
De még mielőtt feltenném a kérdést, egy picit mesélek, hogy tisztában legyetek az előzményekkel meg mindennel. Tehát..van egy fiú akivel nagyon megkedveltük egymást már akkor amikor 1-2x találkoztunk még csak, nagyon sokat találkoztunk már, össze is jöttünk, mesébe illő kapcsolatunk van, nagyon szeretjük egymást. Ennyire senkit nem szerettem még. Na, eddig tökéletes de..
Sajnos van egy olyan srác akit ismerek és tudom hogy ez nem szép dolog de tiszta szívemből gyűlölöm, sokáig szerelmes volt belém, és nem tudta megérteni hogy én nem szeretem. Rengeteget zaklatott, pedig már az elejétől megmondtam hogy csak barátok lehetünk, de nem értette. Már a barátaimnak is beszélni kellett vele hogy hagyjon békén, és már majdnem a szüleimnek is. Egyik este is idejött és full részegen szerelmet vallott. Szóval undorodom tőle és egyszerűen nem bírom. Nagy ívben elkerülöm ezt az embert mert nagyon nem kedvelem.
És én most tudtam meg hogy ők egy edzésre járnak. Mármint a barátom meg ez a fiú akit utàlok. És én attól félek hogy mivel elutasítottam és olyan dolgokat vágtam anno a fejéhez ennek a fiúnak amik nagyon durvàk voltak (mert csak így értette meg hogy nem akarok tőle semmit) és félek, hogy ha kitudódik hogy én jàrok egyik csapattársával akkor olyan dolgokat fog neki mondani amik nem igazak vagy azért hogy szakítsunk és ő megtudjon szerezni (soha de soha nem fog), vagy azért mert bosszút akar állni rajtam. Kinézem belőle az ilyet. De nagyon szeretem a barátomat és nem szeretném emiatt elveszíteni. Szerintetek valahogy el lehetne ezt kerülni? Vagy valami? Nagyon félek ettől..
16/l
"Rengeteget zaklatott, pedig már az elejétől megmondtam hogy csak barátok lehetünk, de nem értette. "
Ezt itt cseszted el. Egy ilyen embert elkerülni kell, nem barátságot felajánlani neki.
ELőzd meg a problémát. Meséld el a barátodnak, hogy megtudtad, hogy ez a srác a csapattársa és hogy mit művelt korábban veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!