Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el beszélni vele? 17/F
Van az új sulimba egy lány aki nagyon tetszik nekem. Nem tudom hogy ő hogy van vele, ha viccet mondok mindenki nevet és általában ő is. Néha beszélünk, megkérdezem milyen óra lesz, stb.
Az előttem lévő padba ül.
Hogyan kezdjek el vele és miről beszélni?
Osztalytarsaiddal vigyazz, nagyon rosszul is elsulhet.
Szoval ha egyszer nem érti az anyagot uljj oda melle es segits neki, vagy forditva ha te nem erted :)
A lenyeg kerulj kozel hozza, es sugaldd neki, nemcsak baratkozni akarsz. Pl. ha rohogtok fogdd meg a combjat, legy mindig aranyos, vidam vele. Ha kell neki egy toll pl. adj neki. Volt mar kapcsolatom osztalytarssal, en nem jol jottem ki belole, de van akik igen is jol kiszoktak!:D
ha nagy humorista vagy akk miden képpen nevettesd meg őt, a lányok többsége bírja a viccet de nagyon. néha kérj el tollat vagy valamit. közeledj hozzá, kísérd haza ha már nagyon jóban vagytok. hívd meg mozira vagy olyan helyre ahova el szeret/akar menni.
20/L
Légy önmagad! Igaz h az osztálytársakkal ovatosnak kell lenni, de ki tudja..? Lehet h szerencséd lesz! Én szurkolok neked! Hajrá!
15/L
Aztaaa na az tök jó
Szurkolok holnap a mozira 🙂
Hajraaaa 💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!