Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit kéne tennem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem? (A többi lent megtalálható! )

Figyelt kérdés
Van egy lány velem egykorú.Igazábol 15 évesen középsuliban egész órán alszok és leszarom mi van körülöttem.Van egy lány,aki igazábol a barátnőm és le akarna feküdni velem.Mindig mondom neki,hogy szerintem fiatalak vagyunk mi még ehhez.Majd 16 éves korunkban.Ilyenkor mit tegyek,hogy próbáljam ne megbántani?Mármint elfogadjam,vagy ne?

#alalalal
2017. szept. 13. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Tesókám, vannak akiknek egész életükben nincs alkalom arra hogy lefeküdjenek. Én a helyedben belemennék. Az első lesz a legemlékezetesebb. (mázista)
2017. szept. 13. 16:47
 2/2 DollarDog ***** válasza:
Elsőnek részben van csak igaza! Ha te nem akarod, akkor ne erőltesse rád! Ha már rád erőlteti régen rossz! Majd ha úgy érzed itt az ideje, majd akkor!
2017. szept. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!