Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen fiú? (Kicsit fura lehet)
Sziasztok! Csak kíváncsiságból kérdezném, van olyan fiú, aki szívesen van a gyengébb fél szerepében? Hetero kapcsolatban gondolom. A lány nem akarná irányítani, ugyanúgy "felnézne" rá, de ő lenne a védelmező fél, akihez a fiú hozzábújhat, megvígasztalja, ilyesmi. Nem baj, ha alacsonyabb a lánynál, sőt :) előny valamennyire.
Nem társkeresési célból írtam ki! (van is párom, de vele az átlagos felállás van)
Biztos van, de nem sok. A legtöbb srác (nem hinném, hogy a társadalmi nyomás miatt) automatikusan védelmező lesz és próbál a lány támasza lenni.
Bár hozzáteszem, egy normális kapcsolatban szerintem ez a dolog (persze helyzetfüggő, de) oda-vissza működik.
A magasságot meg nem értem, hogy jön ide, ha a barátnőm két fejjel lenne magasabb, akkor is megvédeném ha mondjuk valaki belekötne az utcán. :D
Néha képes vagyok túlzottan érezni (tényleg csak néha, havonta 1-2 alkalom), olyankor jól esik/esne ha a barátnőmhöz bújhatok. Eddig kapcsolatokban nem volt gond, mivel ugyanúgy én védtem magunkat az utcán és az életben, de saját magamtól valakinek meg kell védenie. :)
Ezen kívül eddig nem voltam gyenge fél, de kipróbálnám, hogy filmezés közben én dőlök a másik ölébe, vagy én fekszem rá a másik vállára alvás előtt. :D Szexuális dolgokban viszont nem lennék rá képes, hogy én legyek... You know... Akkor undorodnék magamtól.
Köszi mindenkinek! :) Annyira akkor mégsem elvetemült gondolat tőlem, csak kevés aki benne lenne.
Barátommal próbáltam megbeszélni, hogy nekem legalább néha jólesne ez a felállás, de ő olyan tipikus macsó fiú, aki nem enged ebből. Azt mondta, képtelenség, hogy ebben bárki is benne lenne.
A priviseknek bocsi, hogy nem válaszoltam egyesével, de nem szeretnék flörtölni. Fiú-lány barátság meg nálam nem létezik :D 18 vagyok egyébként, egyikőtök kérdezte. (Bár így mindegy is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!