Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj talán?
Ha igazán szereted megbízol benne! Tehát bízol abban hogy neki csak és kizárólag te kellesz! Ne parázz! Akit lehet azt visznek, és akit visznek azért nem kár!
Én is megnézek más lányt, ha ott van a barátnőm velem, ha nincs! Mégse jönnék össze mással, mert szeretem annyira a barátnőmet! Van az a mondás hogy "a szemem vándorol, de a szívem mindig hazatalál!" ezt jegyezd meg szerintem! :D
De a legegyszerűbb, ha ezt elmondod a barátodnak, hogy ez bánt téged, és kérd meg hogy változtasson!
"Hűséget fogadtam, nem vakságot"
Ettől függetlenül szerintem nem ez itt a fő probléma. Hát te is írtad, hogy sok olyan dolgot csinál, amivel érezteti, hogy nem vagy fontos. Te se vagy boldog mellette ez nagyon látszik. Ha már eljutottatok arra a szintre, hogy többször szóbajött a szakítás, abból már nem lesz normális kapcsolat sose. Ami nem működik azt nem kell erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!