Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Velem van a baj talán?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj talán?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt a barátommal akit rettentően szeretek de sajnos megnéz másokat ami nekem nagyon rosszul esik és a szivemet is összetudja ezzel törni.Azért is esik ez ennyire rosszul mert én senkit sem nézek meg és ha rá is nézek valakire semlegesen nézek rá egyszerűen nemtudom megnézni úgy hogy végigmérjem vagy akármi. Sokan mondták már hogy attól még téged szeret stb.. De én úgy gondolom hogy ha valakit tényleg igazán szeretek nemtudok másra úgy nézni mert mindenhogy tökéletes nekem és még a szememmel sem néznék másfelé plusz tisztelem és szeretem annyira hogy ne kacsingassak másfelé mert akkor tudom,hogy már nem szeretem. Sajnos sokszor probáltam már véget vetni a kapcsolatunknak mert elég sok olyan dolgot csinál amivel megbánt és azt érezteti hogy nem vagyok fontos. Talán bennem van a hiba hogy ennyire szeretem? Lehet tényleg csak én vagyok ilyen hülye hogyha szeretem őt nem is nézek másra és nemis éhezem másra(nagyon sok ismerősöm mondta hogy a barátja/barátnője mellett megnéz másokat de én ezt soha nemtudtam elgogadni és az ilyen embereket picit le is néztem , mert mindig úgy gondoltam hogyha tényleg szeret valaki valakit nem néz másokat és még gondolatban sem gondol másra csak a szerelmére)

2017. szept. 7. 16:51
 1/2 DollarDog ***** válasza:

Ha igazán szereted megbízol benne! Tehát bízol abban hogy neki csak és kizárólag te kellesz! Ne parázz! Akit lehet azt visznek, és akit visznek azért nem kár!

Én is megnézek más lányt, ha ott van a barátnőm velem, ha nincs! Mégse jönnék össze mással, mert szeretem annyira a barátnőmet! Van az a mondás hogy "a szemem vándorol, de a szívem mindig hazatalál!" ezt jegyezd meg szerintem! :D

De a legegyszerűbb, ha ezt elmondod a barátodnak, hogy ez bánt téged, és kérd meg hogy változtasson!

2017. szept. 7. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:

"Hűséget fogadtam, nem vakságot"

Ettől függetlenül szerintem nem ez itt a fő probléma. Hát te is írtad, hogy sok olyan dolgot csinál, amivel érezteti, hogy nem vagy fontos. Te se vagy boldog mellette ez nagyon látszik. Ha már eljutottatok arra a szintre, hogy többször szóbajött a szakítás, abból már nem lesz normális kapcsolat sose. Ami nem működik azt nem kell erőltetni.

2017. szept. 7. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!