Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hiányozni fogok vajon neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányozni fogok vajon neki? Többi lent

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt ő 19 én pedig 18. Sajnos sokat szoktunk veszekedni,de mindig megfogadjuk,hogy az volt az utolsó. Viszont neki elege lett az újra és újra elő jövő vitákból.Ezért azt mondta,hogy meg szeretné próbálni az 1 hét "szünetet". Vagyis,hogy ne beszéljünk és ne is találkozzunk egy hétig. Az a baj,hogy én nem viselem jól a szünetet és nagyon hiányzik nekem. Fel akarom keresni hamarabb mint hogy letelne az 1 hét. Csak attól félek,hogy ő úgy érezné,hogy nem tartom tiszteletben a döntését. Mert úgy beszéltük meg,hogy 1 hét múlva vagy amikor hiányozni kezdek neki ő fog keresni engem. Én ezt a helyzetet egy kicsit megalázónak is érzem. Szerintetek felkeressem vagy várjak rá?
2017. szept. 7. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba. Alapból rossz akkor a kapcsolat, ha már most lelép. Szerinted mit csinál, gondolkodok otthon? Megy csajozni. Majd ha hiányozni fogsz neki, keres? Most komolyan?
2017. szept. 7. 14:43
 2/4 anonim válasza:
Nem sok jövője van ennek a kapcsolatnak őszintén megmondom, ilyen nálam még soha nem fordult elő, ha valaki szünetet kér már ennyi idő után az nem jelent jót.
2017. szept. 7. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, keresd fel de azzal a lendülettel dobd is ki.

Ha már ő olyan "gerincesen" megoldotta.

Aztán az egy hét alatt ki tudja, kit dug meg, stb.

Bár ez a "kapcsolat" úgy szar ahogy van.

2017. szept. 8. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
3 hónap az nagyon kevés idő, ahhoz, hogy szünetet tartsatok, ebből úgy veszem le, hogy sajnos mintha ti nem illenétek össze. Én 3 éve vagyok kapcsolatba, és eddig 1 nap szünetet tartottunk, de azt is úgy, hogy végig telefonáltuk szinte, de én is azt hittem, hogy abban az egy napban valaki mással akar lenni. Lehetséges, hogy tényleg csak szeretne egyedül lenni, gondolkozni, bár manapság inkább az van, hogy csajozni megy, meg haverozni...szerintem azért várd ki ezt az 1 hetet, és utána lesz ami lesz.
2017. szept. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!