Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt az első?
Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni toletek hogy nektek hany evesen volt az elso baratotok/baratnotok illetve hol ismertetek meg egymast.
-hihetetlen hogy ilyen kerdeset teszek fel mar en is de hatha megnyugtat hogy nem vagyok elkesve:D -
16L
23 voltam, és ismerős által jöttünk össze.
Tapasztalatnak nem volt rossz, de maga a pasas egy kapcsolatra abszolút alkalmatlan 29 éves "férfi" volt.
Végül szakítottunk, többek között az összehozós lány meg "anyósjelölt" szarkavarása és az ex töketlensége miatt.
27 évesen megismerkedtem a jelenlegi párommal, és több, mint nyolc hónapja együtt is élünk. Harmonikus, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, minden problémát ketten oldunk meg, nem máshoz rohanunk panaszkodni (mint ex tette 99%-ban).
Közösen tervezzük az életünket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!