Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött már oda hozzátok fiú az utcán beszélgetni?
Figyelt kérdés
Pélául a belvárosba egy padon ültél mert olvastál és odajön hozzád egy fiú és beszélgetni szeretne veled.
Hogy tetszett nektek az? Esetleg otthagytátok mert nem volt szimpi? Kort is írjatok légyszi
2017. aug. 31. 14:10
1/14 anonim válasza:
Én nem ültem még soha a belvárosban a padon és olvastam. Szóval nem.
2/14 A kérdező kommentje:
Értem. Példának írtam lehet bármi más szituáció is
2017. aug. 31. 14:19
3/14 anonim válasza:
Nem igazán. Sulinkba járó srácok is élőben csak bámulnak, aztán facebookon írnak.😂
4/14 anonim válasza:
Ugyan ez van itt is mint amit előttem írtak. Élőben csak bámulnak és fbn írnak, pedig jobb lenne ha személyesen jönnének oda. :(
5/14 anonim válasza:
Az a típus vagyok, aki bárhol szoktam ismerkedni: strandon, szórakozóhelyeken, utcán, parkban, vonaton, buszon stb, de csak akkor, ha kaptam az illetőtől valamilyen visszajelzést, egy szemezés utáni mosolyt bármit. Csak úgy random nem szólítok le embereket, ha már utaztunk egy buszon és többször láttuk egymást és volt egy kis szemezés, azután igen.
6/14 anonim válasza:
Hozzám nem jött még oda egy fiú sem. Pedig, ha jönne, és jól csinálná, imádnám. :)
7/14 anonim válasza:
Adom hogy csak bámulnak élőben, majd facen írnak. Ez amúgy kicsit elszomorít :( hozzám soha nem jött oda senki élőben, pedig nagyon örülnék neki, utálok neten ismerkedni, élőben meg sokkal több bátorság kell.
8/14 anonim válasza:
Ilyen mázliban még nem volt részem. Viszont nagyon örülnék neki :)
15l
9/14 A kérdező kommentje:
Jöhetnem még válaszok!
Köszönöm tőletek az eddigi válaszokat. Én mindenképpen személyesen akarok ismerkedni ezért kérdeztelek meg benneteket. Mert én se szeretek facebookon ismerkedni mert az tökre más mint személyesen. :) mentek a zőld pacsik.
2017. aug. 31. 22:40
10/14 anonim válasza:
Ezt kapd ki :D velem talan 1x tortent ilyen csak, de az eleg erdekes szitu volt.. Jo az arcmemoriam e konkretan 3x jott oda hozzam kb 1,5 even belul ugyanaz a srac. Eloszor nagyon kedvesnek talaltam magat a szitut. Egy padon ultem pont egy plazaban egyedul, majd odajott h latott engem az elobb es nem birta ki h ne jojjon ide, annyira magaval ragadta a mosolyom. Aranyos volt, mondtam is neki, de aztan atment furaba a szitu, mondta h sietnie kell de fbn ismerkedhetnenk... Mondtam h van baratom es h most is epp ra varok :D masodjara kb 1-2hettel kesobb jott oda, ugyanaz volt a szitu majdnem ugyanott azzal a kulonbseggel h mas keresztnevvel mutatkozott be mint eloszor. Mondtam neki h ne nezzen hulyenek multkor is o jott oda hozzam. Erre o azt mondta h az a haverja volt. Elkuldtem a fenebe, ez mar pofatlansag volt. Ez amugy tavaly nyaron tortent, de par hete miutan atmentem a zebran odajott hozzam h milyen szep vagyok stb es na ebb mar nem vagyok 100%i biztos, de nagyon emlekeztetett ugyanarra a sracra, elhajtottam (nem durvan) csak mondtam h mennem kell, mert epp telefonaltam is es dolgom volt. Egyebkent ha valami kedves szimpi fiu jonne oda hozzam az utcan, akkor annak enis orulnek! :) de ennek a fiunak nem volt ki a negy kereke, plusz abszolut nem az esetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!