Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el?
Van egy fiú, akivel összejöttem. Ő nemrég töltötte be a 18-at, én pedig hamarosan a 16-ot fogom. Nagyon szeretjük egymást. De a szüleim egyelőre még nem tudnak róla. Amíg nem voltam biztos magunkban, addig nem akartam elmondani. Egyébként nemrég jöttünk össze. Mostmár úgy érzem, hogy el kellene mondanom nekik. De igazából nem olyan nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel. Kellemetlen nekem ilyesmiről beszélgetni velük. Ő az első barátom.
Van itt olyan, aki volt hasonló helyzetben? Hogyan mondtátok el? Tanácsot tudtok adni?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
15/L
Hasonlóan voltam én is, csak több idősen és fiú vagyok.
Igazából rájöttek maguktól is, hogy van valakim, mert addig kb sehova nem mentem. :)
De érdeklődőek voltak. Csak a szakítás megint ilyen, hogy hogy mond el már ha nem ő az igazi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!