Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nincsenek romantikus fiúk?
Meg azt azért tanuld meg, hogy nem ugyan azt jelenti a romantikus egy férfinak és egy nőnek. Például sok csajt ismerek, akik sírnak, hogy a barátjuk nem vesz nekik rózsát, vagy nem ír szerelmes levelet. És eközben figyelmen kívül hagyják, hogy reggel kávét főz nekik, segít elmosogatni, vagy alvásnál átöleli. Vedd észre az apró dolgokat, amiket tesz érted.
Ha meg semmi ilyet nem csinál, akkor nem a megfelelő emberrel vagy. Mert hogy rengeteg romantikus pasi van.
25 éves férfi vagyok,nekem meg az lett mondva hogy a romantikus lélek nem nyerő már és régimódi vagyok,meg a rosszfiukra buknak a lányok. Ezt eddig 2 barátnőm mondta,miután eszükbe jutott hogy mégse akarnak kreatív meglepetéseket, 100gyertyabol álló szeretlek feliratot,hangulatos hétvégéket apartmanokban stb... Nekik inkább az kellett ha valaki egy izomagy kigyurt barom,vagy épp pénzeszsák. Én ezek miatt mehettem a romantikus hiszékeny lelkemnek a lapatra ;) meg majd barát maradhatok köszönöm nem. :D szóval nekem negatív példákat dobott a sors DE nem valtozom meg maradok romantikus hatha egyszer egy lány majd ezt értékeli bennem a természetes tulajdonságom az énem. :)
Ha a nagy ő várat magára akkor nem türelmetlenkedem,megkeresem ilyen romantikusan :)
Vannak romantikus srácok de sajnálatos módon a lányok egy része nem veszi észre őket hanem automatikusan a “barát” zónában landolnak...
Kihangsúlyozom, a lányok egy része hiszen nem mindegyikre igaz
Azért mert míg a társadalmi normák azt mondatják a nővel, hogy neki romantikus férfii, fiú kell, addig a természet ősi törvényei szerint ösztönösen az n agresszív, másokat eltaposó, erőszakos alfa hímekre buktok ti nők, ez van az agyba programozva, s a társadalmi normák ezt próbálják elnyomni.
A romantikus pasikhoz biológiailag nem vonzódtok.
Van erről egy jó vicc.
Egy fiatal nő munkahelyén dolgozik három férfi.
A idősebb főnök, komoly keresettel jó egzisztenciával.
A kigyúrt fiatal, izomagyú rakodó munkás.
A középkorú aktakukac, nem menő a nőknél irodai alkalmazott.
Mit tesz a nő?
Férjhez megy a pocakos főnökhöz.
A portással félrekefél.
Az irodai alkalmazott vállán meg kisírja magát, hogy neki milyen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!