Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek összejöhetünk még?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek összejöhetünk még?

Figyelt kérdés

sziasztok.4 éve vagyunk együtt a barátommal,szoktunk veszekedni persze mindketten makacs személyiség vagyunk.Nem élünk még együtt.20 éves vagyok ő 21.

Tegnap bejelentette idegesen hogy nem boldog már velem,hanem egydül szeretne lenni.félek hogy végleg vége,kitartottam mellett mindig sosem volt komolyabb szakitás nálunk..valaki tudna valmai tanácsot adni?mindennél jobban szerettük egymást,még tegnap is mondogatta hogy szeret és hiányzom erre meg benyögi hogy nem akar már velem lenni és flegmázott...köszi aki segit:)

2017. aug. 18. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha menni akar, hagyd. Ne akard visszaszerezni.
2017. aug. 18. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Végül is ez is igaz....de bizom azért benne hátha..:(
2017. aug. 18. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudom én, hogy rohadt nehéz, de ha már nem szeret, ne erőltesd. Ha azt mondta, hogy mar nem boldog, akkor bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem nem megy vissza egy olyan kapcsolatba, ahol nem boldog.

És a flegmaságot ne vedd magadra, valószínűleg így akarta leplezni, hogy ő is szarul van azért.

2017. aug. 18. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szereted, engedd el. Ha ő is szeret, visszajön. ;)
2017. aug. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!