Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az, hogy valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy valaki számára ez normális? 16/l

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel bár annyira nem tartom a kapcsolatot, de nap mint nap látom hogy mindenféle (korabeli) fiúk képei alá nyáladz. Teljesen random jelöli be őket meg mások is őt és pl egyik osztálytársam jóban van vele, ő mesélte hogy ez a csaj gyakorlatilag több srácnak is adja a szépet, meg már egy kezén nem tudja megszámolni, hány sráccal feküdt le, meg mindenféle képeket küld magáról.

Mi vesz rá egyáltalán erre valakit? Mármint tudom hogy ez a "" menő "" és sokan ezért csinálják, de azért ez a csaj is 16 éves és azért ez csak rosszabb lesz.

2017. aug. 17. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:

ROssz világnézet és nem bír előre tervezni, az ilyen embert nem érdekli a távoli jövő napról-napra él és a főmottója az élj a mának, emiatt lesznek erkölcstelenek és elfajzottak az amúgyis kegyetlen és sza* világban.

Amúgy nem-nem az a menő ha valaki ezt csinálja csak ennek engednek teret a fiatalok, a többiek meg magukban tartják a "menő fogalmát" és ezért csak ez a negatív kép van meg a menő-ről mint amit leírtál te is.

18f

2017. aug. 17. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Tarsadalom!!! Ott kell keresni a hibat! Sajnos olyan vilagott elunk ahol az elkolcsi normak igen csak lazara vannak veve! De hogy 16 evesen valakinek ennyi esze legyen az mar faj. Gondolj bele meg egy fel nott nonel is ciki. Az ok ha szerlmes is bolt neki max 2 vagy 3 de ennyire Szajha valaki nem lehet. Nem tudom vagy estleg en vagyok tulsagosan Prude? Ha bar a mai vilagba mindenki Prude aki egy kicsit is eszeruen gondolkodik az gond hogy manapsag arra az embere akibe egy gram elkolcsnel tobb szorult hogy arra mar azt mondjak Apaca vagy hogy tulsagosan Gyerekes mikozbe csak Elkolcsos is Okos nem hagyja hogy kijatszak. Ha bar szerintem hagyjd o szegyene! Hat ha meg idobben ra jon! De a pasiknak is csak addig erdekes nem lesz hosdzu tavon fenyes jovoje.
2017. aug. 18. 02:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Küldd el neki ezt a számot: Rhino-mai lányok
2017. aug. 18. 02:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi szerint normális, a kérdés relatív, muzulmán szokás szerint, hithű keresztény szokás szerint, mai tiniku*va világrend szerint, buddhista felfogás szerint?
2017. aug. 18. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!