Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak van barátja akkor miért van sokat velem? (Többi lent)
Van egy lány, akinek van barátja, de nagyon sok időt tölt velem együtt. Két hónapon keresztül kb heti 4-5 alkalommal találkozgattunk mire kiderült számomra, hogy van barátja. Folyamatosan úgy viselkedett velem mintha szerelmes lenne belém. Ez még nem is olyan érdekes, ahhoz képest ami nem sokkal ez után történt. Egy délután amikor összefutottunk megkért, hogy várjam meg amíg a barátjával találkozik. Én inkább leléptem, de kíváncsi vagyok, hogy miért akarhatott úgy találkozni a sráccal úgy, hogy közben én is ott vagyok vele. Ezt azért itt kérdezem és nem tőle, mert félek, hogy a kapcsolatunk rovására magy ha erről kezdünk beszélgetni.
16f, a lány fél évvel fiatalabb nálam
1. A barátja nem figyel rá, de tőled megkapja a figyelmet és ezért van sokat veled.
2. Te vagy a tartalék, ha esetleg a barátjával szakít.
3. Játszadozik veled.
4. Jó barátok vagytok és ez az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!