Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/F Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, tegnap rám is írt, hogy megadnám-e neki a kötelező olvasmányt. Megadtam neki, de közben nagyon hosszú beszélgetésbe elegyedtünk. Szerintetek ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
Ne mondjátok, hogy túl fiatal vagyok! Ez természetes! Van egy barátnője, akinek megvan az olvasmány, és fura, hogy nem tőle kérte el. (akitől mellesleg én kértem el a kötelező olvasmányt, mert arra a lányra nem mertem ráírni.) Órán sokszor megbámul.2017. aug. 15. 12:38
11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem úgy értettem, hogy a szüleim törlik le, hanem hogy én, hogy a szüleim ne tudjanak utánam kutakodni :D
2017. aug. 15. 17:06
12/15 anonim válasza:
El sem tudom hinni, hogy egy 12 éves srác végre helyesen bírt kérdést kiírni az oldalra. Ez nálam plusz pont! Másrészt válaszolva a kérdésedre: Attól függ mi volt a beszélgetés témája. Ha a töltött káposzta elkészítéséről beszélgettetek, akkor nem biztos. Ha esetleg valami értelmesebb témáról volt szó, kérdezett rólad, te is róla, akkor lehetséges. Egyébiránt pedig felejtsük már el azt a marhaságot, hogy túl fiatal még ehhez. Mi a francért lenne fiatal?! A szerelem nem korhoz kötött. Lehet ez csak/N tapasztalni lesz neki jó, nem pedig tényleg igazi szerelmet találni, de attól függetlenül, ha ő ettől érzi jól magát, akkor hadd csinálja. Sok sikert!
13/15 anonim válasza:
Az a "/N" nem kell bele.
Utolsó voltam.
14/15 anonim válasza:
Menél inkább legozni,bár még ez is jobb mintsem,hogy a youtube-on trolkodnak a kisfiúk.
15/15 anonim válasza:
#8 nem bunkóságból de nem lehet hogy akkor te vagy meleg ha fiús a külseje és tetszik? De nekem is az a véleményem hogy bátran csak óvatosan mert nagyon szar ha "össze törik a szíved"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!