Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti, hogy reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Szóval a pasitok nem legmenőbb de közel sem nyomi/kocka. Nem síros típus de az érzéseit nem titkolja nektek. A beszólásokra pedig okosan szokott reagálni. Egyik este nála alszotok és éppen a híradó megy a TV-ben. Bejön azva hír, hogy csaj férje meghalt és leveték a spermáját azzal megtermékenyítve a nőt, hogy gyerekük legyen. És a pasid elkezdene sírni, hogy ez milyen gyönyörű és csodálatos. De úgy rendesen nagy könnyekben.2017. aug. 12. 20:57
1/7 I noor Y válasza:
Halal utan levettek a spermajat????
2/7 anonim válasza:
Hát néznék egy nagyot. Elég fura lenne, de ha szeretem akkor ez az egy "gáz" dolog nem érdekelne.
3/7 anonim válasza:
Hát......szerintem megkapná a nyomi jelzőt.
5/7 anonim válasza:
Bakker mi a baja a kockákal, mindenkinek ?:D
6/7 anonim válasza:
Őszintén nekem ez már nem az aranyos kategória. Alapból nincs azzal bajom ha egy fiú sír ,bár nekem kicdit szokatlan mert ritkán tapasztaltam ,deha egy ilyen híren elkezdene sírni az nekem fura lenne.
Egy ilyenre egy ilyen reakciót fiútól és lánytól is egyaránt furcsának tartanék. Nyilván emiatt nem szakítanék ,de meglepne az biztos.
7/7 anonim válasza:
Hát ez a dolog egyszerre megindító es furcsa. Persze nekem is belemarkolna a szívembe ez az eset, de hogy elkezdjek sirni... Főleg a pasim.
Persze megvigasztalnam, meg minden, de néznek en is egy nagyot, ha ezen bogni kezdene. Egy fiu legyen érzékeny, de ne már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!