Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Felvennétek egyrészes fürdőruhát a barátotok kedvéért?
Én simán felvenném, bár mindig bikiniben vagyok.
A kétrészesben nőiesebbek vagyunk:)
Ha lenne barátom és megmondaná, hogy szeretné, ha olyat húznék, mert neki ez tetszik/őt ez indítja be, akkor simán felhúznék egy modernebb egyrészes fürdőrucit, persze, mivel örömet szeretnék okozni neki, hisz szeretem...
21/L
Én alapból azokat preferálom, csak sajnos barnulásnál nem túl előnyös. Lehet, hogy emiatt hordanak szívesebben bikinit. Meg ahogy írták már, abban valószínűleg nőiesebbnek érzik magukat.:D
De a barátom kedvéért miért ne tennék meg ilyen apróságot?:D
3. vagyok.
Azért hordok általában azt, mert tényleg jobban kiemeli az alakomat, jobban áll és jobban is érzem magam benne. Plusz, sokkal sokszínűbb is lehet egy egyrészes, mint egy bikini.:D
Fel, mert van nekem itthon egyrészes, bikini, meg egy olyan rövidnadrágos fajta is van ami szintén sport úszásra való.
Az egyrészeseket csak úszásra veszem fel, a bikini meg marad a sima strandolásra, napozásra, egyéb strandos dolgokra. Bár amikor nagyon erős napsütést, és nagyon meleg időt mondanak akkor egyrészest hordok mert amikor kijövök a vízből ugye nagyobb felületen marad vizes és ezáltal hűti még a testemet elég sokáig, és emiatt praktikus számomra. De többnyire ha úgy megyek le strandra akár gyedül, akár párommal, akkor ha kifejezetten úgy megyek le hogy többet úszok majd mint pancsolok akkor egyrészes mert sokkal praktikusabb. A helyi strandon van kifejezetten úszó sport medence amit szintén lehet használni, és én többnyire abban szoktam úszni, ugrásokat gyakorolni, mert erre is van bőven lehetőség, és arra sokkal jobb az egyrészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!