Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi időt kéne adnom a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt kéne adnom a dolognak?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hete jöttünk össze, de most kissé kétségbe estem. Az egyik pillanatban egyenesen süt róla, hogy odáig van értem, de aztán mikor én is mesélek neki valamit, nem reagál rá. Meghallgat, de ennyi. Sokszor semmi reakció. Mintha egyáltalán nem is érdekelné amit mondok. Mintha egyenesen untatnám. És nem tudok rajta kiigazodni. Ezért még nem is igazán érzek iránta semmit. Nem akarom ilyen rövid idő alatt feladni, hiszen nekem ez az 1. kapcsolatom, de ha nem is érzek semmit, és mikor nem figyel, minden egyes alkalommal megbánt...szerintetek mit csináljak? Mondtam már neki, hogyha untatom,akkor inkább nem mesélek, de az örökös válasz az, hogy fáradt. Köszi előre is!
2017. aug. 9. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy kapcsolat mindig kétirányú. Lehet neked is meg kellene hallgatnod a problémáit, rákérdezni ha vannak. :)

2017. aug. 10. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!