Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli barátomat hogy haverjai nem szállnak le rólam?
Figyelt kérdés
Van 2 srác akik barátommal járnak egy suliba és az egyik az osztálytársa, a másik pedig az évfolyamtársa. Pár napja mind a ketten nagyon kezdtek rám szállni. Facebookon mondták, hogy mennyire szép vagyok, meg mennyire lefeküdnének velem. Meg volt hogy együtt mentünk el valahova úgy, hogy ők is ott voltak és az egyikőjük megcsókolt, én pedig azzal a lendülettel ellöktem magamtól, meg elkezdett fogdosni, barátom meg semmit nem csinált, csak röhögött. Cdak annyit mondott, hogy ne foglalkozzak velük, csak hülyülnek. Tegnap meg a másik srác képet küldött a....ról és mondta és megint hangoztatta, hogy le akarna velem feküdni és erről is szóltam barátomnak, de nem nagyon hatotta meg ahogy észrevettem.
Én 15 vagyok, ők meg 16 évesek.
2017. aug. 7. 19:59
11/12 anonim válasza:
Miért lennének a haverjai attól hogy egy suliba járnak?, akkor nekem 5000barátom van?
12/12 anonim válasza:
Nem vágom mi a bajod, mind a 3 srác teljesen jófejnek tűnik, ez az egész meg szerintem teljesen természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!