Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mennyire lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire lehet tartós ez a kapcsolat, ha a lány "nem élte ki magát"?

Figyelt kérdés

Sziasztok, érdekele a véleményetek.

Egy 17 éves lányról lenne szó, akivel egy bizonyos ideje együtt vagyok (az idő lényegtelen a kérdés szempontjából). Megvoltak a kötelező körök, randizás, elég időt hagytunk mindenre. Kötődünk egymáshoz és szerelmesek vagyunk, komoly hosszútávú kapcsolatot szeretnénk. Az ő részéről mennyire lehet valóban tartós, ha én vagyok az első barátja és velem feküdt le először? Előttem persze volt egy-kétszer fiúval, szexen kívül minden más történt, ne kelljen részleteznem. Lehetséges, hogy ha később minden rendben lesz köztünk nem kíván majd másik pasikat emiatt?

Válaszokhoz kort is írjatok, köszönöm.

21F

2017. aug. 7. 01:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nagyon függ attól is, hogy milyen a lány, ha komolyságról van szó. Abból kiindulva, hogy 17 éves létére Te vagy az első barátja, szerintem rendes lehet, aki nem jön össze fűvel-fával. Ez egy jó pont, ha hosszútávra terveztek. Viszont, hogyha kissé leegyszerűsítve gondoljuk át a helyzetet, akkor nyilvánvaló, hogy mindenki szeretné kiélvezni a fiatalkorát, még a barátnőd is. Ezzel nem azt mondom, hogy melletted ezt nem tehetné meg, de talán még korai lenne ilyen hamar elköteleznie magát. Persze, én semmit nem tudok a kapcsolatotokról, tehát simán lehet az is, hogy működne a dolog, de ezzel számolni kell. Én a helyedben megkérdezném, hogy miként vélekedik a kialakult szituációról, mert az sem mindegy. Mindenesetre, én szurkolok Nektek! Nagyon remélem, hogy sikerül megoldani ezt a kis problémát, mert a szeretet mindent legyőz, ezt se feledjétek! :) 16/L

2017. aug. 7. 02:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendes normális lány, figyelnek rá a szülei. Mellettem ugyanúgy eljár bulizni, én is megyek haverokkal. Mivel van pár év köztünk teljesen más a baráti körünk, ezzel szerintem nincs gond. A kérdésem inkább szexuális témára irányult. Megbeszéltünk már mindent ugyanúgy gondolkodunk a jövőnkről. Köszi szépen. :D
2017. aug. 7. 02:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is olyan helyzetben vagyok, mint a 17 éves lány és már 1 éve van párom. Semmi késztetést nem érzek arra, hogy én most kipróbáljak mást stb. :D én elég visszafogott vagyok szóval szerintem ne aggódj, vannak olyan emberek akiknek nem szükséges sok párkapcsolat. :)
2017. aug. 7. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:
*17L ez lemaradt
2017. aug. 7. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!