Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifogy a téma, ha messengeren beszélünk! Személyesen mindig tudunk beszélni! Vmi tipp?
Messengeren amikor csak igy feljovunk, vagy szunetben beszelunk, akkor ez a , mizu milyen napod volt faradt vagy mit ettel. Ezeket beszeljuk. Es nagyon eroltetett. Este, amikor ebren vagyunk hajnalig akkor el tudunk melyulni, sztorizgatni siman, meg személyesen is csókolozgatunk, eszunk, iszunk, elbeszelgetunk mindig.
Masfel honapig 0-24 eztunk messengeren. Talan nem kellett volna. Mindent tudunk már egymásról, összes sztori, kozos ismeroseink nem nagyon vannak. Meg sok kozos emlek se. 5 napja vagyunk együtt, amikor talalkozunk nincs semmi gaz, barmirol el tudunk beszelni.
Ha több közös programunk lesz, megismerem a baratait akkor jobb lesz?
Zeneket videokat is kuldtunk mar rengeteget, csaladi sztorik is megvoltak. Lehet hogy nem lett volna szabad igy ennyit irkalni?
Persze ha nem irok vissza ő mindig naaaa holvagy stb. Irj vissza. Ne menj mar meg.
Eleg beszedes csaj, amikor regen talalkoztunk szohoz sem jutottam, es nem is gondoltam hogy lesz ilyen gondunk.
En is beszedes vagyok azert aranylag, elozo baratjai viszont csak csendben hallgattak mindig, nem voltak ugy benne a hulyesegekben mint en.
A csaj mellesleg brutal jol nez ki, ezelot nem is almodtam, hogy ilyen baratnom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!