Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ö a legjobb fiú barátom mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ö a legjobb fiú barátom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az van hogy van egy legjobb fiú barátom és nekem kezd tetszeni de állítólag van barátnője nagyon jóba vagyunk mit sináljak?

2017. aug. 3. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van barátnője ne nagyon mondd el neki szerintem, elég sz*r dolog belekavarni egy kapcsolatba.
2017. aug. 3. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Még csak gondolni sem gondolnék kapcsolatra vele, ha van barátnője. Gerinctelen dolog!

De ha olyan jóban vagytok, mi az, hogy "állítólag"? Akkor mégsem vagytok (legjobb) barátok, ha még ezt sem tudod.

Amúgy nem biztos, hogy szerelmes vagy belé. Sokszor ezt hiszi az ember, ha van valaki, akivel sok időt tölt, sok a közös emléke vele, és nagyon ragaszkodik hozzá. De ez nem feltétlenül szerelem.

2017. aug. 3. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem ezt csinálták a barátnőmmel már vagy egy éve. és hidd el nem volt könnyű túltenni magam rajta! tégy amit tenni akarsz, de óvatosan!
2017. aug. 3. 20:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Állítólag van barátnője de nem biztos
2017. aug. 3. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha annyira barátok lennétek, tudnád, hogy van-e neki.
2017. aug. 3. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!