Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Érez valamit írántam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez valamit írántam?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akit ugy 3 honapja ismerek. Nagyon rendes es figyelmes. Sokat szoktunk chattelni, sok a közös bennünk.Minden nap arra a kerdesre juttunk hogy nekem milyen fiuk jönnek be. Mikor tudja hogy uszni megyek mindig ő is jön... viszont ha nem megyek vagy nem tud rola hogy megyek akkor megkerdezi... uszas közbe rengetszer felem pillant es nez. Mikor röplabdaztam a baratnoimmel es elgurult a labda nem mertem erte menni mert pont oda gurult hozza, mire ram mosolygot es vissza guritotta. Mar volt hogy bokolt nekem...

Viszont 3 napja ujra össze jöttem az ex-baratommal aki hogy is mondjad semmit nem valtozot ugyanolyan flegman viselkedik velem. Mikor megtudta hogy ujra össze jöttem vele, nem szolt hozzam ket napig. Nem tudom hogy ezt miert teszi... Vagy mikor strandolasnal az egyik jo haveromhoz ültem akkor is 1 napig nem szolt hozzam...

Foggalmam sincs hogy bejövök-e neki...

2017. aug. 3. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Na mit gondolsz?
2017. aug. 3. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tetszel neki és rosszul esett hogy összejöttèl az volt barátoddal. De akkor választani kellene vagy ő vagy a régi barátod.. M
2017. aug. 3. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ilyen süsü :D

Az exedet meg hagyad békén! Látszódik az írásodom, hogy te is kedveled.

Hány évesek vagytok?

2017. aug. 5. 00:31
 4/4 A kérdező kommentje:
15 évesek vagyunk
2017. aug. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!