Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomra rászállt egy lány, hogy leckéztessem meg?
2 éve vagyunk együtt, ő 21 éves én 19, lány kb köztünk van. Találkoznak és engem ez zavar, mert egy a munkahelyük és egy autóval járnak dolgozni. Barátom csak haverként tekint rá, de a lány véleményem szerint többet szeretne, hiszen látszik rajta/jeleket "mutogat". Beszélni nem lehet vele..nem érdekli az sem ha a párom mondja meg neki, hogy jó lenne ha kicsit visszavenne magából.
Várom az olyan válaszokat, melyek nem bunkók és átérzik a helyzetet.
Én azt csinálnám, hogy egyik nap meglepném a barátomat úgy, hogy elé megyek a munkahelyére. Ennek biztos a barátod is örülne, és a csaj is látja, hogy boldogok vagytok, és a barátodnak esze ágában se lenne elhagyni/megcsalni téged.
Ha ez nem válik be, akkor temesd el élve a ribit. (Bocsi, nem hagyhattam ki :DD)
Igen, az utolsó tetszene :D
Viszont, sokszor lát minket együtt, nem igazán fogja fel a dolgokat.
Ha esetleg odamennél és beszélnél vele, hogy kopjon le? Akár kicsit ingerülten, hogy vegye a lapot... Vagy azt már próbáltad?
(#1 vagyok)
Már próbáltam, azóta kerül, de folytatja ezt a "játszmáját.."
Azon is gondolkodtam már, hogy megfenyegetem..., de bajba sem szeretnék azért keveredni.
Vagy azon is elgondolkodtam, hogy becsengetek hozzá és beszélek az anyjával :D De az meg lehet a lánya mellett állna és pofánröhögne.
Szerintem ha bízol a barátodban akkor hagyjad. Elhiszem hogy idegesít a csaj ,mert egyszer a legjobb barátnőm pasijára tapadt nagyon a srác exe egy buliban és én lettem tőle a legidegesebb:D Ennyire bosszantó volt.
De ha féltékenykedni kezdenél azzal senkinek se tennél jót.
Szóval csak hagyd rá. Egy idő után megunja a próbálkozást miután látja hogy a barátodat nem érdekli és keres mást. Te meg csak legyél előtte nagyon önbizalom teli.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!