Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kimegy a barátnőm Amerikába...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimegy a barátnőm Amerikába élni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eredetileg is ott lakik. Most jöttem össze vele de vissza haza kell mennie. Működhet így a kapcsolatunk? Legközelebb max 1-2 év múlva tudunk találkozni akkor is úgy ha én megyek ki. Nagyon drága a repülőjegy. Mindketten 15 évesek vagyunk. Én nagyon szeretem és ő is engem. Maradhatunk együtt? Megvolt a csók is és tényleg szeretjük egymást. Lehet közös jövőnk? Ha minden jól menne ahogy befejezem a középsulit kimennék hozzá lakni.

2017. júl. 29. 18:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem az a lány aki csak úgy megcsal. Kicsit félénk, visszahúzódó szóval talán ez nem fenyeget.
2017. júl. 30. 19:44
 12/20 A kérdező kommentje:
És megbeszéltem, hogy a 16 szülinapomra repülőjegyeket kérek, hogy kimehessek hozzá. Még lehet apum is kijönne bár ő azt mondja, hogy akkor kint is maradna.
2017. júl. 30. 19:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Mikor lesz a születésnapod?
2017. júl. 30. 20:18
 14/20 anonim ***** válasza:
En parom is amerikaban el es fel evente talalkoztunk. Rengeteg penzbe kerul kirepulni es ido se mindig van ugyhogy ugy dontottunk hogy osszehazasodunk. A vizum hamarosan meglesz es koltozok ki. Tinikent sztem nem hazasodhatsz de mi huszonevesek vagyunk, semmi akadaja a hazassagnak.
2017. júl. 30. 22:29
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem házasodni tényleg fiatalok vagyunk :D Azzal inkább várunk még 4-5 évet. Addig is jövő nyáron ha együttleszünk még akkor kimegyek hozzá 1 hónapra. És ahogy befejezem a középsulit kimegyek. De apa azt is mondta lehet kint kéne befejeznem.
2017. júl. 30. 23:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Gyerekek vagytok mlg, fellángolás csupán.

Még 1000-1800 km okés, güha legalább kéthavonta tudtok találkozni, de ez... áh, inkább keress barátokat, sportolj, kösd le magad, be egy elérhetetlen csaj után ácsingozz.

2017. aug. 3. 16:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy fellángolás, bár ha hirtelen jött lehet az, de ha nem próbálják meg, sose tudják meg pontosan. A fellángolás 1-2 hónap után abbamarad. De minél erősebb kötelék, szeretet, vágy kell, hogy ezt kibirjátok. De ehhez évek kellenek, hogy létrejöjjön. Szóval nemtudni... Ha erősek, talán működhet.
2017. aug. 3. 21:27
 18/20 A kérdező kommentje:
16-os vannak barátaim, sportolok, motorozok és le tudom kötni magam. De én még egy lány iránt se éreztem így.
2017. aug. 4. 09:21
 19/20 anonim válasza:

Ha van egy kis eszed, azóta amerikában élsz. :) Nem feltétlenül a lány miatt, de apud sem véletlenül mondta amit mondott... :) Ha valakinek van egy szemernyi esélye, hogy kitelepüljön akkor azt meg kell ragadni. Főként ha van ott egy fiú vagy lány, aki érzelmileg támaszt nyújt, megerősít.

A miért -re csak huszon évesen jönnél rá magadtól, de akár együtt maradsz a lánnyal akár nem, ha amerikába költözöl, akkor csak jobb lehet az életed.

2018. febr. 3. 15:45
 20/20 anonim válasza:
Mi lett a történetetek folytatása? Együtt vagytok? Nyáron sikerült hozzá kimenned? :)
2018. okt. 18. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!