Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megismerkedett egy lánnyal chatrouletten, beszélgettek. Láttam egy részletet ahol szívezgettek, ez nekem nagyon rosszul esett és megkérdeztem miért azt mondta mert jófejnek tűnt mit csináljak? Miért van ez? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Felhoztam neki ma is a témát megbántott azzal hogy azt mondta miért ne csinálhatna ilyet. Utána kiakadtam és vagy fél óráig nem szóltunk egymáshoz. Azt mondta nyomást érez a mellkasába ez miért van? Nem szeretném elveszíteni mit tegyek?2017. júl. 28. 23:32
11/14 anonim válasza:
Elhiszem. Én is tudok az lenni. Na meg negatív is. De ezt majd kérdezd meg hogy ha nincsenek barátai akkor mért kell lányokal beszélni? Mert nem jó fiukkal. Ez igy elég gázos dolog szerintem.
12/14 A kérdező kommentje:
Rendben. 🙂 Köszönöm a válaszokat 😌
2017. júl. 30. 01:59
13/14 anonim válasza:
Marhaság miért ne beszélgetne lányokal ? 21F
14/14 anonim válasza:
Én magamból ki indulva rengeteg csaj vesz körül és ha van barátnőm akkor is beszélek csojokal és barátilag találkozom is . Igaz hogy szivezni nem szívezek ha meg akkar csalni nem azért lesz mert lányok veszik körül . 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!