Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csinaljak? Nagyon kene a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Nagyon kene a segitsegetek!

Figyelt kérdés

7 eve ismerem a baratomat, akivel egy eve egyutt vagyunk. A tavalyi ev eletem legszebb idoszaka volt, nagyon szerettuk egymast, ritkan veszekedtunk (azt leszamitva, hogy egyszer, 2 hetig bele volt szerelmesedve egy lanyba, es majdnem szakitottunk miatta - de ez a sztori hamar lecsengett).

Ujevtol kezdett nagyon megvaltozni a baratom. Elkezdett fuzogetni ket csajt egyszerre, ultimatumot adott a kapcsolatunknak (pl. max 2 het), illetve ket honapig ez a ket csaj nagyon erosen kepben volt. Kritizalt engem, megmondta, mit tehetek meg es mit nem, en pedig engedelmeskedtem, mert nagyon szerelmes voltam bele. Nem lehet instagramom, a nyaralsomrol nem tehettem ki kepet, nem vehetem fel azt a ruhat, amit szeretnek, stb.

Minden honapban volt egy uj lany, akivel rengeteget beszelt, neha talalkozott. (Ettol fuggtek a facebookos becenevek is: "szerelmem", "baba", "szivecskem", stb.)

Gyakorlatilag mar januar ota temetem a kapcsolatunkat.

Szeretem ot, de mar nem tud megbantani.

Megismertem egy honapja egy fiut, aki 2 evvel idosebb nalam es 100 km-re odebb lakik innen. Nagyon megszerettem, rengeteg dologban hasonlitumk, es tenyleg az egyik legjobb baratomma valt. Meghallgat mindig, es odafigyel ram.

A baratom pedig most azt mondja, ha szeretem ot, akkor nem beszelek "ezzel a hulyegyerekkel".

De en nem akarom ot kizarni az eletembol.

Nem tudom, mit tegyek, sarokba vagyok szoritva!

2017. júl. 28. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem szakíts a barátoddal. Ha ennyire beskatulyáz és ráadásul más lányokkal flörtöl akkor nem hiszem, hogy sok értelme lenne folytatni, főleg, ha érzel valamit a másik fiú iránt.
2017. júl. 28. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig a barátod mondja meg mit csinálj MEGINT!! Szóval a helyedben annyit se mondanék a gyökérnek, hogy csá. Egyszerűen hagyd el, tiltsd le. Figyelj mondom mi a helyzeted: Ő csajozik, kefél mindenkit akit csak tud, neked kuss a neved, nem szólsz, nem tehetsz ki képet sehova, nem beszélhetsz senkivel (ő persze annyit beszél és találkozik más lányokkal amennyit tud). Nagyon jól jegyezd meg amit most írok, CSAK KIHASZNÁL. Kihasználja, hogy te szereted, ő meg csajozik közbe. Ezeket amiket írtál, legutoljára anyám mondta meg mikor 8 éves voltam, hogy nem lehet instagramom, meg tehetik ki képet, meg ne azt a ruhát vegyem fel. Szóval ráírsz, megmondod neki hogy kapja be, legyen boldog a csajaival, és részedről ennyi a kapcsolat. Aztán letiltod, éd felveszed a kedvenc ruhád, instát felrakhatod, stb. És soha többet megne próbálj hozzá szólni. (Ezt csak úgy mondom, ha hallgatsz rám és az utánam lévő válaszolókra, akik ezt írják akkor megfogadod.) 24F
2017. júl. 28. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy egy nárcisztikus féreggel van dolgod. Ne hidd, hogy valaha is szeretett. Az emberek csak eszközök számára. Az én történetem is NAGYON hasonló. Ha érdekel, írj egy privit és leírom. Talán ad valami motivációt. ☺ +megismertetem veled, hogy milyen tünetekkel járhat, aki nárcisztikus.
2017. júl. 28. 11:40
 4/6 DollarDog ***** válasza:
82%

Parancsolgat? :D helyedbe már dobtam volna akkor mikor elkezdte! Az ilyen kis senkiházi gyökereket kéne valami meleg négerrel egy szobába rakni azt lenne nemulass! :D

Dobd azt a senkiházit szerintem! Ha eldurvulna a dolog akkor meg csak írj nekem :D

2017. júl. 28. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Szakíts a barátoddal. Nem érdemli meg hogy szeresd.
2017. júl. 28. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ő megtartja a "ribijeit", sőt, még találkozgat is velük, mi alapján nem engedi, hogy te beszélgess egy sráccal akivel jóban vagy? Ezt ne hagyd.
2017. júl. 29. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!