Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Van egy srác egy évvel idősebb mint én, összeköt minket a sport.Ezért találkozunk párszor havonta 1-2 hétvégét, tudom, hogy ez igy kevés.
A srácnak se de nekem sem volt még kapcsolatunk, ő 19 éves és még szűz.Számomra ez furcsa kicsit de azonban pozitivum is mert ilyen korban már a fiuk rég tul vannak pár lányon, de benne a jelek szerint van tartás...
Viszont amit nem tudok hova tenni az az, hogy mikor talákozunk mindig megkérdi valaki hogy együtt vagyunk-e és mi csak annyit válaszolunk, hogy áá neem csak nagyon jó barátok vagyunk...Ami igaz is mert tényleg mindenről tudunk beszélni és megbizunk egymásban nagyon.Viszont én már ettől kicsit többet szeretnék, mert ugy érzem, hogy már nem csak barátként tekintek rá...de nem tudom, hogy ő hogy van ezzel a dologgal.Rákérdezni nem merek mert nem akarom tönkretenni a kapcsolatunkat.Mit tegyek? Honnan tudhatom meg, hogy ő esetleg többet érez-e?
Olyanokat mondogat hogy ő csak ennek a sportnak él,ő nem volt még szerelmes, azt se tudja milyen az...egyszer beszélgettünk róla hogy ki hány gyereket szeretne majd, mondtam hogy 2-t mondta hogy ő is, na nem baj majd csinálunk...ez a válasza nagyon meglepett.Tényleg sokszor viselkedik ugy mintha együtt lennénk, vigyáz rám, ha nem ettem semmit egész nap akkor addig nem hagy békén amig nem eszem, és még csak fizetni sem hagy..
Hmm köszönöm a tanácsot 😀
Megpróbálom majd ilyen irányba terelni a témát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!