Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Van egy srác egy évvel idősebb mint én, összeköt minket a sport.Ezért találkozunk párszor havonta 1-2 hétvégét, tudom, hogy ez igy kevés.

A srácnak se de nekem sem volt még kapcsolatunk, ő 19 éves és még szűz.Számomra ez furcsa kicsit de azonban pozitivum is mert ilyen korban már a fiuk rég tul vannak pár lányon, de benne a jelek szerint van tartás...

Viszont amit nem tudok hova tenni az az, hogy mikor talákozunk mindig megkérdi valaki hogy együtt vagyunk-e és mi csak annyit válaszolunk, hogy áá neem csak nagyon jó barátok vagyunk...Ami igaz is mert tényleg mindenről tudunk beszélni és megbizunk egymásban nagyon.Viszont én már ettől kicsit többet szeretnék, mert ugy érzem, hogy már nem csak barátként tekintek rá...de nem tudom, hogy ő hogy van ezzel a dologgal.Rákérdezni nem merek mert nem akarom tönkretenni a kapcsolatunkat.Mit tegyek? Honnan tudhatom meg, hogy ő esetleg többet érez-e?

Olyanokat mondogat hogy ő csak ennek a sportnak él,ő nem volt még szerelmes, azt se tudja milyen az...egyszer beszélgettünk róla hogy ki hány gyereket szeretne majd, mondtam hogy 2-t mondta hogy ő is, na nem baj majd csinálunk...ez a válasza nagyon meglepett.Tényleg sokszor viselkedik ugy mintha együtt lennénk, vigyáz rám, ha nem ettem semmit egész nap akkor addig nem hagy békén amig nem eszem, és még csak fizetni sem hagy..

2017. júl. 26. 12:52
 1/6 A kérdező kommentje:
és azt elfelejtettem irni, hogy ha ugy hogy buli van akkor folyton együtt alszunk..de nem volt még ugy konkrétan semmi, egyszer egy buliban megcsókolt de az ugy elfelejtődött nem beszéltünk soha róla..azelőtt sok lánnyal smárolt..de azóta nem nagyon
2017. júl. 26. 12:55
 2/6 schwagy ***** válasza:
100%
Hát, csak akkor tudhatod meg,ha rákérdezel nála,hogy hova tart a kapcsolatotok.. véleményem szerint az nagyon pozitív egy kapcsolatban, ha megvan a közös téma..
2017. júl. 26. 13:14
 3/6 A kérdező kommentje:
a témával nincs baj, a közös hang megvan állandóan
2017. júl. 26. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá a dologra. Előtte kicsit beszélj a lányokról, milyen fajta típusúak jönnek be neki. Majd szépen lassan mondd el neki mit érzel? Veszíteni való? Nincs, ha esetleg vissza utasítana, akkor legalább megkönnyebbülsz. Sok szerencsét!😊
2017. aug. 1. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá a dologra. Előtte kicsit beszélj a lányokról, milyen fajta típusúak jönnek be neki. Majd szépen lassan mondd el neki mit érzel! Veszíteni való? Nincs, ha esetleg vissza utasítana, akkor legalább megkönnyebbülsz. Sok szerencsét!😊
2017. aug. 1. 13:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Hmm köszönöm a tanácsot 😀

Megpróbálom majd ilyen irányba terelni a témát

2017. aug. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!