Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit választanátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

21 f vagyok van két nagyon fiatal lány akikel végül is együtt vagyok az egyik lánnyal (d) már majdnem 1 éve ismerjük egymást rendszeresen találkozunk heti szinten. Vele nagyon szenvedélyes és olyan spontán dolog az egész.

viszont van egy másik lány(v) akivel találkozni még csak nem régotta kezdtem el ő nagyon kedves, jószívű és látszik rajta hogy szeret és rendesen velem akar leni viszont vele nem olyan szenvedélyes, valahogy nincs meg az a nem tudom mi ami, a másik kapcsolatomban benne van.

2017. júl. 25. 11:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Áh, szóval két végén égeted a gyertyát.. Esetleg nem szeretnél keresni egy harmadik lányt? Azt is megérdemelnéd, hogy két szék közül a padlóra zuhanj mert gusztustalan vagy drága barátom.. :D

Most pedig azt várod, hogy egy interneten futó fórum kommentelői mondják meg neked melyik gyertyát fújd el!

Az egyetlen pozitívum, hogy rájöttél arra, hogy ez normális esetben így nem mehet tovább.

A leírás alapján nem gondolom az elsőt sem komolynak, mert ,,végülis együtt vagytok" így válaszd a másodikat, neki legalább nem kell hazudnod viszont annak a kapcsolatban megint csak a leírásra alapozva nincs jövője.

Teljesen mindegy mert lose-lose helyzet...

Lehet lepontozni a rosdzindulatért, köszönöm!

Üdv

21f

2017. júl. 25. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
gusztustalan van és egyedül fogsz meghalni ilyen hozzá állassal, mert addig válogatsz, megállapodás nélkül, hogy senkinek sem fogsz kellene idősebb korodban
2017. júl. 25. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!