Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem egy közeli lány barátommal, és nem tudom hogy megpróbáljak-e vele kibékülni, vagy inkább hagyjam?
Szerelmes voltam belé,elmondtam neki,abban maradtunk hogy csak barátok leszünk.
Ezzel nem is volt semmi baj,egészen februárig,amikoris elkezdett hitegetni,kérdéseket tett fel (Még szeretem-e, meg hasonlók).
Aztán amikor rákérdeztem, hogy most mi van, elkezdte mondani,hogy semmi szándéka nem volt ezekkel, meg hogy én nem szereplek úgy az elképzeléseiben.
Ez azért eléggé összetört (kis naivként elhittem az elején hogy lehet valami), elküldtem őt finoman,hogy velem így ne szórakozzon,majd mondtam hogy hosszú ideig nem fogok vele sehogy se kapcsolatba lépni.
Most viszont úgy érzem, tisztáznám vele ezt az egészet,és megpróbálnám újrakezdeni. Csak mivel ő sértett meg engem először, ezért nem tartom jó ötletnek. Meg persze azért sem,mert ha visszanézem az utolsó beszélgetésünket,még elkap egy kicsit a méreg.
Szerintetek megtegyem,vagy ne?
Előre is köszönöm a válaszokat
Köszi a választ :)
Az a baj,hogy túl jól ismerem,és tudom róla hogy ő nem fogja megpróbálni ezt rendezni magától. Ahhoz túl büszke meg makacs.
Plusz szinte biztos úgy gondolja hogy én reagáltam túl,ő meg nem tett semmi rosszat. Így ha arra várnék hogy ő keressen,várhatnék halálomig (vagy hirtelen hírnévig :D ).
Már rég továbbléptem rajta,még akkor, mikor ezt leművelte. Nem akarok már tőle semmi kapcsolatot,max azt a barátit ami volt. Meg már jött másvalaki a képbe azóta,mióta fél éve felé se hederítettem.
Nem bosszantja őt az hogy letettem róla. Túl nagy az egója.
Már nem szeretem őt úgy,mint ez előtt a szemétsége előtt,ez tény. Az is tény,hogy volt idő,mikor szerettem volna vele lefeküdni,de azok az idők már eljártak, lett valaki más helyette ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!