Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hova tudnánk menni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tudnánk menni?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, de ez idő alatt mindig csak a városban lévő parkokban tudtunk lenni, mert hozzájuk nem tudunk menni (a szülei nem ismernek, de nem kedvelnek engem, azt mondták ne vigyen oda), ha pedig itthon felhozom azt hogy átjönne, anyám forgatja rá a szemeit. Viszont örökre nem lehetünk a Margitszigeten, szeretnék mi is filmezni az ágyban és kicsit összebújni, rendesen kettesben lenni. Mit javasoltok?:( Elköltözés vagy bármi ilyesmi nem jöhet szóba.
2017. júl. 20. 23:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Anyám sose mondja azt hogy nem jöhet, de látom rajta hogy nem akarja, így nem is erőltettem ez idáig. Tegyek rá és csak mondjam azt hogy átjön a barátom, akkor is ha nem tetszik neki az hogy itt van?
2017. júl. 20. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Vegyetek ki egy szobát egy szállodában vagy vendégházban egy napra.
2017. júl. 20. 23:09
 3/6 A kérdező kommentje:
De állandóan ezt nem tudjuk megcsinálni, és hétvégente jó lenne a másikkal lenni, most nyáron hétköznap is..
2017. júl. 20. 23:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet egyszerűbb lenne anyukám szájhúzását lesz*rni és csak áthívnom őt.
2017. júl. 20. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Szerintem jobb lenne valakinek a szüleivel leülni egy asztalhoz és megbeszélni velük a dolgot, hogy mi zavarja őket benned/fiúban. Aztán megpróbálni változtatni rajta. A szülőknél is egy jó pont, ha látják, hogy kiálltok egymás mellett meg magatok mellett is. (18/F)
2017. júl. 21. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Menjetek el moziba, étterembe, vagy bármilyen programra, ami mindkettőtöket érdekel.

Valamint szerintem beszéld ezt meg az anyukáddal, nem tilthatja meg, hogy átmenjen hozzád a szerelmed.

Úgyis csak a szobádban lennétek, akkor szerintem neki legyen ez mindegy.

2017. júl. 21. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!