Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális ha a barátnőmnek 45 éves pasija van?
Én ezt csak akkor értem meg, ha valami dúsgazdag csávó, akitől csak a pénzt akarja kilapátolni... Igaz hallottam már olyat, hogy 20 évig húzták, igaz a nő 20 éves volt a férfi meg 50 körül.
De a kérdésre válaszolva... Mondd meg neki, hogy emiatt sokan megbélyegezhetik, meg ki tudja mit tenne vele a férfi, ilyesmik. De azt, hogy mi az, amitől tényleg rádöbben a veszélyekre azt csak Te tudhatod. Sok szerencsét ;)
a 11.es válaszolóval nagyon egyet értek én is így gondolom.
a 12.es válaszolónak meg köszönöm :)
Használd a fele + 7 szabályt:
45 / 2 = 22
22 + 7 = 29
Nos, a 45 éves pasi min. 29 éves csajjal kellene legyen, nem 16 évessel.
Szerintem a pasasnak sincs ki a négy kereke. Festi magát, aki nálam jobban szereti a nőket, de 16 évessel már a harmincas éveimben sem kezdtem volna soha. Egy 45 éves vén fa52ban kellene lenni annyi tartásnak, hogy nem használja ki egy 16 éves csitri iránt való evolúciós rajongását.
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!