Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek együtt legyek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek együtt legyek vele?

Figyelt kérdés

ő 15/f én 15/l

Volt évfolyam társam mivel most megyünk középiskolába...és az egyik gondom,hogy ő kollégiumba megy én viszont meg teljesen más helyre

A másik meg,hogy elmentem vele uszodába és jött a haverja is de nem zavart

Elhívott egy randira ahol csak ketten mennénk én viszont hülyén hangzik de nem nagyon akarok velem egy korúval lenni...ne értsétek félre de olyan 2ével idősebbel inkább mert ilyenkor úgy érzem,Hogy egy kicsit gyerekes...vagy szerintetek meg próbáljam?

Bár azon is gondolkodtam, hogy a középiskolában is találhatók valakit nem?

2017. júl. 13. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, ne erőltesd.

Tudod a szerelem olyan, mint a fing. Ha erőlteted, előbb vagy utóbb, de szar lesz.

2017. júl. 13. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1# Azt hasonlatos k(u)rva élet xD
2017. júl. 13. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

1: nemár, hogy mi döntsük el a jövődet.

2: ha eszedbe jutott megkérdezni, akkor már nem is jó

3: minek erőltetni, csak azért, hogy legyen valakid?

4: tönkretennéd a barátságot

5: szememben az, aki szerelem nélkül jön össze valakivel, egy Qva.

2017. júl. 13. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi fiúk valamilyen szinten gyerekesek leszünk örökre, és olyan lányt akarunk aki valamilyen szinten gyerekes, mert kell a hülyeség :'D
2017. júl. 13. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:

"ne értsétek félre de olyan 2ével idősebbel inkább mert ilyenkor úgy érzem,Hogy egy kicsit gyerekes."

Bedobtad a nagykislány audászt te is! Bizonyítsd már be kérlek, hogy te viszont nem vagy gyerekes....... Egy kislány vagy, jó, te is éppoly gyerekes vagy, mint bárki, erre még rátetéz ez a helytelen gondolkodás.

Ennek az egésznek nem emiatt nincs értelme, hanem azért, mert te ide ő oda megy......Távkapcoslatba belekezdeni nincs értelme.

2017. júl. 13. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!