Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar tőlem valamit?
Most ballagtam 8.-ból, és a volt osztályomból tetszik egy csaj... be is próbálkoztam nála, de megölelt, és megpuszilt, majd tájékoztatott, hogy osztályból soha senkivel nem jönne össze... megpróbáltam megcsókolni, de nem hagyta... mind1 eltelt az év, és pénteken küldtem neki egy képet snapchaten, és vissza írta, hogy helyes vagy édes... én meg azt hittem hülyéskedik, nem is írtam vissza, csak annyit, hogy köszi, de hétvégén betagelt minden leghelyesebb pasis poszthoz meg quizletes "kivel fogsz csókolózni"-s cucchkz engem adott ki és elküldte messengeren... én meg gondoltam beszállok a játékba, és vissza írtam, hogy ahhoz találkozni kellene, és megkérdezte mikor lenne jó.. én meg most itt vagyok, hogy whatthefákk..
valaki? akar tőlem valamit... esetleg nosztalgiázik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!