Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy ilyen lány nektek szimpati...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lány nektek szimpatikus?

Figyelt kérdés
Kb. 160 cm vagyok és olyan 50-52 kg között mozog a testsúlyom. Nagyon szeretek olvasni, zenét hallgatni (főleg Green Dayt, Ramonest, AC/DC-t És Guns N' Rosest) Valamint nagyon szeretek sorozatokat nézni. A hajam sötétbarna az arcom teljesen átlagos. Sportolni nem szoktam (régen nagyon szerettem kézilabdázni csak volt egy kisebb balesetem amitől még mai napig fáj a térdem) táncolni szoktam járni (bár már azt sem nagyon tolerálja a térdem). Szellemileg megütöm a tőlem elvárt szintet de nem képzelem magam csodabogárnak. Belsőleg egy érzékeny lány vagyok aki szinte mindentől megijed de csupán a póktól fél ( de attól nagyon :D) eléggé családközpontú ember vagyok de rengeteg időt töltök a barátnőimmel. Rengeteg empátia van bennem idegen emberek felé is ebből kiindulva az egészségügyben szeretnék majd később elhelyezkedni. Általában vidám vagyok és semmivel sem lehet lehervasztani a mosolyt az arcomról, de ha mégis rossz kedvem van akkor borzasztó tudok lenni de tényleg. Engem nehéz felidegesíteni de ha sikerül akkor roppant mód nagyot tudok ütni. Kevesebb mint egy hónap múlva töltöm be a 14. életévemet. Ennyi lennék én a válaszokat előre is köszönöm és elnézést a helyesírási hibáimért.
2017. júl. 8. 19:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti :D ment a zöld kéz :D :D :D
2017. júl. 8. 20:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és kedves utolsó előtti csak akkor fogadnám el ha házi vagy Gyulai:D
2017. júl. 8. 20:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ha felidegesítenek akkor jöhet a pofozkodás:'D
2017. júl. 8. 20:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. júl. 8. 21:11
 15/17 anonim válasza:
Szia én lány vagyok és csak úgy az a pár sor nagyon megfogott szeretsz olvasni ramonenst hallgatsz csak nem szjg fan vagy?
2017. júl. 24. 22:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Olvastam mind a nyolc részét a sorozatnak de nem vagyok olyan hatalmas rajongója a könyvsorozatnak. Ha az írónőtől kéne választanom egy kedvencet akkor a Bábel című könyvét mondanám. :)
2017. júl. 24. 23:05
 17/17 anonim válasza:
Nekem szimpi vagy. A bábelt én is szerettem
2017. júl. 26. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!