Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakitsak a mostani barátommal?
Kellemetlen szitu. Próbálj távolságtartó lenni, egyre kevesebbet vele lenni... Ne válaszolj üzeneteire csak pár perc után. Próbálj meg elszakadni tőle, úgyis rájön, hogy valami nincs rendebn, akkor pedig ki tudod adni majd magadból. Mégis jobb, mintha csak annyit tennél, hogy "Figyelj, nem szeretlek, szakítunk, szia"..
Butaságot csináltál, nem kellett volna. De ami megtörtént, azon már nem tudsz változtatni. Szóval...
Nehogy azt csináld amit kettes mond. Így is össze kell hogy törjed a szívét nehogy már még bunkón is viselkedj vele.
Szerintem ha legközelebb találkoztok mondd meg neki kedvesen de őszintén hogy sajnálod de te nem úgy érzel iránta ,hogy nem vagy belé szerelmes és nem akarod tovább hülyíteni. Ennyi. Nem kell hozzá ,nem visszahívni meg ilyen baromságok. Az az általános 6.-ik osztály kategória kb.
Kicsit nem ártana felnőttként (pontosabban normálisan és korrektül) kezelni az ilyesmit.
Én ugyan nem olvastam el az egészet, csak a kérdést, de annyit tudok tanácsolni, hogy akármennyire bunkó/hülye egy fiú, azt azért megérdemli, hogy szemtől szemben szakíts vele, ne neten, ahogy manapság szokás a ribik körében... (Na persze te nem vagy az, remélem.)
Bocs, hogy nem olvastam el, de így spontán ez jut eszembe válaszként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!