Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy szakitsak a mostani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakitsak a mostani barátommal?

Figyelt kérdés
A közepébe bele vágok hogy nagyjából megtudjátok érteni a szituációmat. Volt egy fiú de sajnos szét kellett váljunk és rá egy hónap múlva össze jöttem ezzel a fiúval nagyon gyorsan történtek a dolgok igazából nem is akartam vele járni de mégis túl gyorsan történt mindent és így most járunk, jól érzem magam vele de a másik fiú még mindig a fejemben jár és nem találom fernek ezzel a fiúval szembe, hogy vele legyek miközben másra gondolok és igazából inkább szeretnék egyedül is lenni most egy jó darabig és csak a tanulmányaimra koncentrálni. Csak nem tudom hogy szakítsak vele mert nem szeretném megbántani és ő azt hiszi hogy minden rendben van mert nem mondtam neki hogy belül teljesen össze vagyok omolva. Tudom nagy hülyeséget csináltam és nagyon bánom ezért próbálom helyre hozni de nem tudom hogy hogyan?! Mert nem szeretném megbántani de úgy gondolom hogy jobb hogy ha most van vége míg elején vagyunk ja és amúgy vagy kb 3hete hogy együtt vagyunk. (Bocsi hogy sokat írtam megpróbáltam a legrövidebben összefoglalni ) :)

2017. júl. 8. 06:47
 1/8 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? :)
2017. júl. 8. 07:37
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

Kellemetlen szitu. Próbálj távolságtartó lenni, egyre kevesebbet vele lenni... Ne válaszolj üzeneteire csak pár perc után. Próbálj meg elszakadni tőle, úgyis rájön, hogy valami nincs rendebn, akkor pedig ki tudod adni majd magadból. Mégis jobb, mintha csak annyit tennél, hogy "Figyelj, nem szeretlek, szakítunk, szia"..

Butaságot csináltál, nem kellett volna. De ami megtörtént, azon már nem tudsz változtatni. Szóval...

2017. júl. 8. 08:34
 3/8 anonim válasza:
Ha elmondod neki akkor is megbantod, ha nem mondod el neki magától ugyis tajon es lehet akkor meg nagyobb szarba leszel. Ha szakitash valakivel, nem szabad elhamarkodottan dönteni, hanem atkell gondolni mielott mas érzéseivel jatszol, akar akaratlanul is. Ez egy tanuló penz lesz, szerintem legy becsületes es beszélj vele személyesen NEHOGY TELEFONON VAGY FACEBOOKON!
2017. júl. 8. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Nehogy azt csináld amit kettes mond. Így is össze kell hogy törjed a szívét nehogy már még bunkón is viselkedj vele.

Szerintem ha legközelebb találkoztok mondd meg neki kedvesen de őszintén hogy sajnálod de te nem úgy érzel iránta ,hogy nem vagy belé szerelmes és nem akarod tovább hülyíteni. Ennyi. Nem kell hozzá ,nem visszahívni meg ilyen baromságok. Az az általános 6.-ik osztály kategória kb.

Kicsit nem ártana felnőttként (pontosabban normálisan és korrektül) kezelni az ilyesmit.

2017. júl. 8. 11:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és 19 éves vagyok
2017. júl. 8. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem olvastam el az egészet, csak a kérdést, de annyit tudok tanácsolni, hogy akármennyire bunkó/hülye egy fiú, azt azért megérdemli, hogy szemtől szemben szakíts vele, ne neten, ahogy manapság szokás a ribik körében... (Na persze te nem vagy az, remélem.)

Bocs, hogy nem olvastam el, de így spontán ez jut eszembe válaszként.

2017. júl. 8. 15:57
 7/8 anonim válasza:
Írtad, jól érzed vele magadat. Lehet van egy pillanatnyi zavar, de ha működik a mostani kapcsolat, akkor lehet érdemes lenne folytatni.
2017. júl. 8. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdéses hogy az adott fiúval miért kellett hogy "szét váljatok" ? És miért jó ha más karjaiba keresed a vigaszt
2017. júl. 9. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!