Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen képpel lehet a legjobban 'felcsigázni' egy lányt?
(Nem elsősorban felizgatni akarom...)
Ismerkedtem egy csajjal, aki érezhetően nem tudta eldönteni, hogy akar-e valamit tőlem, vagy sem, ezért 1-2 hete megszakadt a beszélgetés.
Nem az a kimondott kellemes, tiszteletteljes ismerkedés volt, hanem a kicsit flegmázós, önfényezős, ironikus ismerkedés és éppen ezért volt különleges.
Arra gondoltam, hogy küldök neki egy képet, ami kérdéseket vet fel benne, ezáltal elkezd érdeklődni irántam, kíváncsi lesz vagy esetleg irigy és újra beindul a dumálgatás.
A gáz az, hogy fogalmam sincs miről csináljam a képet. Nyilván legyek én is rajta és nézzek ki jól, de kellene valami tárgya lennie a képnek, tehát ne csak egy sima szelfi legyen (de nem is dickpic vagy meztelen/hasfeszítős kép).
15 éves a csaj, én 17
Tudom, nem így kell csajozni, én sem így szoktam, de ez most különösen izgalmasnak tűnik.
Annal inkább le kell szarni.
Az majd felkelti a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!